Zadruga

Parovi

Jelena Pešić i Mladen Vuletić: Sluša me, posvećen mi je!

Jelena Pešić i Mladen Vuletić uplovili su u bračnu luku, a ona je sada otkrila detalje njihovog odnosa. Sluša me, posvećen mi je, kaže voditeljka.

Jelena Pešić i Mladen Vuletić: Sluša me, posvećen mi je! Screenshoot/Instagram




Iako je bilo prelepo, više ne bi pravila svadbu, priznaje Jelena Pešić.


- Naši utisci su takvi da smo rekli da više nikad nećemo da pravimo svadbu. Svi su nam javili da im je bilo prelepo. Odlično se osećam kao gospođa Vuletić.


- Jelena je sada Jelena Vuletić...ali je mi i dalje (u ovom slučaju) zbog prepoznatljivosti zovemo Pešić. Jeca nam, nadam se neće zameriti... A i treba i publici malo vremena da se navikne - dodaje Filip Đukić.






Na pitanje čime ju je Mladen osvojio, voditeljka odgovara:


- Iskreno, ne znam… Kad je on počeo da mi se udvara, ja sam mu prvo rekla: Hajde da se družimo! On se mnogo lepo ponaša prema ženama, prema majci, prema sestri… Sa svojim sam fanom, to je to. Kad sam počela vezu sa Mladenom, odmah sam znala da ćemo se uzeti, da se nećemo rastati. I to su mi svi govorili od prvog dana kada smo zajedno - kaže Jelena.


Priznaje da nije odmah znala da je on onaj pravi za nju.


- E sad odlučujući trenutak.... Skontala sam da želim da se viđam sa njim, a prvi put sam pomislila kad smo se poljubili: "Jao da l' mi ovo treba!?" Onda sam želela opet da se vidim sa njim i opet i opet i opet!

Jelena je istakla njegove vrline, ali i mane.

- Volim što je posvećen meni, što je pažljiv, što je zainteresovan, odgovoran, što me sluša... Ne volim što je nekad brzoplet - rekla je Jelena za Pink.rs.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>