Region

Svet

Ivana Šašić: Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Ivana Šašić se razvodi! Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka sa Bojanom.

Ivana Šašić: Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka! Screenshoot/Facebook
Pevačica Ivana Šašić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", iznenadila je domaću javnost saopštenjem na Fejsbuku, gde je obelodanila da posle pet godina stavlja tačku na brak sa suprugom Bojanom Simićem.

"Dragi moji! Da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno. Razvodim se! Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija razvod. Čistog obraza i mirne savesi izlazim iz braka sa Bojanom" - napisala je Ivana na svom Fejsbuku.


Podsećanja radi, ona je u brak sa Bojanom stupila u novembru 2017. godine, u 43. godini, a sada je odlučila da se od njega raziđe. Inače, do danas, kada je obelodanila razvod, nije se ništa znalo o njenim bračnim krizama, naprotiv - pevačica je često u medijima pozitivno govorila o suprugu i načinu na koji on vodi računa o njenoj deci.

"Najvažnije je da budete i prijatelji. Moj suprug nije biološki otac mojim sinovima, ali on ostaje sa njima dok sam ja u rijalitiju. Time mi je pokazao ljubav i njegova majka će biti sa njima. Imam divnu svekrvu. Ovo su postupci kojima neko pokazuje koliko te poštuje i voli." - rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji "Magazin IN".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>