Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 28 marta do 3. aprila 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Vaša ishrana sada treba da bude raznovrsna i da obuhvata sve grupe namirnica u jednakoj meri. Jedino što biste zaista trebali da izbegavate jesu slatkiši, pogotovo što znate i sami da tu ne umete da se zaustavite.

Ljubav

Znate kako kažu – tanka je linija između ljubavi i mržnje? Pa, partner i vi igrate tango baš na toj liniji i u jednom trenutku strast vrca na sve strane a u drugom osećate kao da ste udaljeni kilometrima jedno od drugog. Ovaj je period za vaše emotivne relacije čas lep, čas baš i ne – ali je u svakom slučaju veoma značajan jer će odrediti dalji pravac vašeg odnosa. Što se više trudite da komunicirate – zrelo, razumski, sa odgovornošću prema vašem odnosu – to će vam biti bolje. Slobodne Vage – ukoliko pokrećete emotivne priče u ovom periodu one će biti dugotrajne, ali vrlo komplikovane.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu u čudnom raspoloženju. Energija vam varira i teško se pokrećete a moguće je da je prisutan i višak nervoze. U suštini, pritisle su vas obaveze koje su vam dosta zahtevne i za koje nikako da se naterate da ih odradite do kraja. Bićete u kontaktu sa ljudima koji vas sa jedne strane iritiraju, a sa druge – podstiču vas da se aktivirate i dokažete i sebi i njima. Finansijska situacija nikako da se stabilizuje – koliko god da su prilivi redovni, računi i troškovi vam pojedu veći deo novca.

Zdravlje

Psihički i fizički umor. Hormonski disbalans, osetljivost respiratornih puteva.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Kakve god da su vaše navike kada je ishrana u pitanju, a čini mi se da ste tu vrlo promenljivi – krenućete bolje da funkcionišete u ovoj sedmici. Mlad Mesec u polju navika podstiče vas da napravite promene I pridržavate ih se.

Ljubav

Pod napetim aspektima ulazite u ovu sedmicu, bar kada su emotivne relacije u pitanju. Planetarno društvance, sačinjeno od Meseca, Marsa, Venere i Saturna u vašem polju stabilnosti i intime prilično je eksplozivno i govori o velikim oscilacijama u odnosu sa partnerom. Kod nekih parova može doći do udaljavanja i zahlađenja, kod drugih do nervoznih momenata. Suština je da pokušate da sarađujete zajednički i uklopite se, koliko god to povremeno bilo zahtevno. Slobodni – prenaglašeno polje koje govori o prošlosti teško da može doneti lako pokretanje pogotovo novih ljubavnih priča.

Posao

Mlad Mesec će tokom ove nedelje biti u vašem polju poslovne svakodnevice, pored Sunca i Merkura koji su tu već prisutni. Po pitanju posla i obaveza vi ćete funkcionisati prilično korektno, možda ne baš sa elanom jer je previše zahtevan period iza ali i ispred vas – ali ćete završavati sve ono na šta se obavežete. Još uvek nećete moći da neke situacije promenite iz korena, ali ćete krenuti ka njihovom rešavanju. Malo napetosti u kolegijalnim odnosima. Finansije – novca ima, ali kao da vam se izvlači iz džepova.

Zdravlje

Sinusi, glavobolje. Stariji – cirkulacija, hronične tegobe.

 

STRELAC

Hrana

Strelčevi mogu uspeti da pronađu balans kada je ishrana u pitanju. Trudite se da na vašem meniju bude manje suhomesnatih proizvoda i masnog mesa – više će vam odgovarati ćuretina, piletina ili čak riba. Povrće bi trebalo da bude nezaobilazna stavka.

Ljubav

Trudite se da ne bude baš mnogo teških tema u partnerskim odnosima u ovoj nedelji. Jer, neizvesno je kako ćete uspeti da baratate njima i koliko ste oboje smireni i spremni da se prilagodite jedno drugom. Neke reči će biti teško povući, zato je bolje sačekati mirniji period i bolju energiju za njih. Bolje je zajedničke trenutke koristiti za lepa dešavanja, uživanje, izlaske, kontakte sa društvom, planove, kratka putovanja. Slobodni Strelčevi – mlad Mesec u vašem polju ljubavi, uživanja i zabave, kao i Sunce i Merkur – daće vam dobru energiju, nove emotivne kontakte i mnogo flertovanja. Uživajte.

Posao

Teški i komplikovani dogovori i saradnje su ono što vas očekuje u narednim danima. Ne znači da nećete biti uspešni, ali će vam dosta toga oduzimati vreme, umarati vas i iscrpljivati. Pred vama je vrlo brza nedelja u kojoj će biti mnogo obaveza ali i mnogo kontakata sa poslovnim saradnicima, starim i novim. Oni koji se bave trgovinom ili rade u sektoru usluga biće posebno vredni ovih dana. Finansijski prilivi su jači nego inače, ali segment troškova je i dalje prilično naglašen.

Zdravlje

Alergije i osetljivost disajnih puteva.

 
JARAC

Hrana

Pravo vreme da promenite navike I to ne samo po pitanju ishrane. Ne samo da će vašem organizmu to izuzetno prijati, već ćete se i jako brzo naviknuti na nov režim. Pojačajte unos ribe, ali i voća. Izbegavajte slatkiše.

Ljubav

Početkom nedelje može izgledati kao da je između partnera i vas pojačano nerazumevanje i da ne uspevate da se usaglasite ni po najosnovnijim pitanjima. No, ovo je prolazna faza i vrlo brzo ćete uspeti da pronađete zajednički jezik i smirite situaciju. Očekuju vas dani otvorenih razgovora i planova. Mlad Mesec u polju doma, stabilnosti i intime otvara pred vama period kada možete ojačati i unaprediti odnos sa voljenom osobom. Slobodnim pripadnicima znaka sada se može vratiti u život ili ih kontaktirati osoba koju nisu preboleli ili za koju ih vezuju lepe uspomene. Period je dobar i za nove i za stare ljubavi.

Posao

Otvorićete ovu nedelju kroz finansijsku tematiku – kod nekih od vas kroz veće troškove, kod drugih pak kroz prilive koje su duže vreme čekali. Informacije će početi da dolaze do vas – prilično obećavajuće, ali nećete biti sigurni da li možete da se pouzdate u njih. Vreme će vrlo brzo pokazati šta vam od njih ide na ruku a šta je samo prazna priča. Neki od vas ozbiljno razmišljaju o pokretanju privatnog posla – za sada razrađujte planove a od polovine aprila se spremite za konkretnije akcije tog tipa.

Zdravlje

Sklonost alergijama. Osetljivost sinusa i disajnih puteva.

 

VODOLIJA

Hrana

Jupiter u polju koje se vezuje za ishranu pravi vam komplikacije – nikako da se ustalite i stabilizujete. Nešto će vam lakše biti u drugom delu sedmice, mada ni ovi dani neće biti bez iskušenja po vas. Dobro je što ste više u pokretu pa ćete makar brzo trošiti kalorije koje unesete.

Ljubav

Prilično čudna nedelja za emotivne relacije. Započinjete je sa Mesecom, Marsom, Venerom i Saturnom u svom znaku – kombinacija koja donosi koktel prejakih emocija, nezadovoljstva, besa i dašak impulsivnosti. Iako je Sunce, partnerska planeta od skoro u povoljnoj poziciji na vaš znak, što govori o pokušajima da kroz komunikaciju i zajedničke aktivnosti dovedete svoj odnos u red – ipak prva polovina nedelje može doneti jače napetosti između vas dvoje. Lek je u razgovoru, otvorenom i iskrenom. Slobodni – period iznenadnih i ni malo očekivanih dešavanja, bilo da su vezana za nove osobe ili prošlost.

Posao

U vrlo ste aktivnom, ali istovremeno i izuzetno napornom poslovnom periodu. I ne očekujte da će se situacije stabilizovati, naprotiv – gungula, gužva i pritisak na vas će se nastavljati i dalje. Mlad Mesec koji se u ovoj nedelji dešava u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata – nagoveštava prilično uzbudljive mesece ispunjene akcijom i novim poslovnim uspesima. Novac će vas i dalje „hteti“ i dolaziti vam možda i iz više izvora, ali nećete nikako uspevati da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Osetljivi su kičma, zubi, zglobovi, ligamenti.

 

RIBE

Hrana

Teško vam je da u ovom periodu uskladite svoje navike u ishrani. Idete iz krajnosti u krajnost i pokušavate da grickalicama i slatkišima nadomestite „pravu hranu“. Ovakav način funkcionisanja može se odraziti i na vaše zdravlje, ne samo na liniju.

Ljubav

Previše je teška pozicija planeta u polju koje govori o podsvesti i tajnama. Kod nekih od vas doneće opterećenje, strahove i nesigurnosti u postojećim emotivnim relacijama. Bilo razloga za njih ili ne bilo – vi ćete pitanjima mučiti sebe. Ukoliko ste ušli u nešto što je tajno (pogotovo ako ta priča duže traje ili postoji razlika u godinama) sada se osećate sputano, blokirano, nezadovoljno i kao da čekate nešto što se nikada neće ostvariti. Slobodne Ribe – okupiranost prošlošću, platonska zaljubljivanja, maštanja ili pak emotivna zanesenost ka nekom ko je zauzet ili jednostavno nije za vas.

Posao

Mlad Mesec u polju ličnih vrednosti i finansija, kao i prisustvo Sunca i Merkura u ovom polju uticaće na pozitivan način na vas i u ovoj nedelji ali i u narednom periodu. Ukoliko ste zabrinuti za svoje pozicije i poslovnu stabilnost – vrlo je verovatno da brinete bez razloga. Ako ste pak opterećeni konkurencijom, stanjem u firmi u kojoj radite ili nezavršenim poslovnim obavezama – sve ovo će se raščistiti vrlo brzo i dobićete jasniju sliku, već tokom narednih sedmicu ili dve. Imate podršku, dobro ste.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima, meteoropatske tegobe.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>