Region

Svet

Aca Lukas oštećen za iznos od 100.000 evra! Toliko i potražuje od Granda!

Pevač Aca Lukas smatra da je oštećen za iznos od 100.000 evra i toliko i potražuje od "Granda". U narednom periodu biće prezauzet sudskim procesima.

Aca Lukas oštećen za iznos od 100.000 evra! Toliko i potražuje od Granda! Screenshoot/Instagram




Pored suđenja sa RTS-om, Oliverom Kovačević i članovima žirija festivala "Pesma za Evroviziju", očekuje ga i parnica sa "Grand produkcijom".


Pevač je podneo tužbu protiv njih zbog toga što su, kako on tvrdi, neovlašćeno naplaćivali zaradu od njegovog dueta "Kidaš me" sa Milicom Pavlović iz 2018. godine. Aca Lukas smatra da "Grand" nije imao prava da prisvoji novac od zarade od pregleda na Jutjubu i drugih striming platformi, a sporna su i izvođačka prava koja su registrovana u agenciji "Organizacija za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora" (PI), piše "Kurir".


Na osnovu toga Aca Lukas smatra da je oštećen za iznos od 100.000 evra i toliko i potražuje od "Granda" u sudskom postupku.

Milica Pavlović će, prema ovim navodima, biti svedok po Acinom predlogu, a folkerov menadžer potvrdio je gorepomenute tvrdnje.





Milica nije odgovorila na pitanje zašto je uklonjen spot za pesmu "Kidaš me" sa Jutjub kanala "Grand produkcije" i da li je razlog to što je Lukas podneo tužbu protiv njih. Već neko vreme kruži priča i da je "Grand" tužio Milicu Pavlović, navodno zbog toga što je ona sebe prijavila kao vlasnika izvođačkog prava dueta "Kidaš me", ali iz pres-službe ove izdavačke kuće to demantuju.

- Apsolutna je neistina da je "Grand produkcija" ikada uputila ikakvu zamerku, a kamoli tužbu protiv Milice Pavlović ili njene karijere, na koju smo veoma ponosni, budući da je potekla u "Zvezdama Granda". Milica je svakodnevni i rado viđen gost u svim našim emisijama i u produkciju uopšte, a naša saradnja je, na obostrano zadovoljstvo, više nego sjajna - navodi se u saopštenju "Granda".




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir/blic.rs

Povezane vesti:


>