Zadruga

Parovi

Miljana Kulić večeras ulazi u rijaliti Zadruga 5 i to sa dečkom!

Miljana Kulić večeras ulazi u rijaliti "Zadruga 5" i to sa dečkom Nenadom. Ono što je sada drugačije jeste njen iznos honorara.

Miljana Kulić večeras ulazi u rijaliti Zadruga 5 i to sa dečkom! Screenshoot/Instagram




Kako priča dobro obavešten izvor za "Blic" Kulićeva je molila da uđe u rijaliti jer je ostala bez dinara, dok će sada zarađivati zajedno sa momkom 2.000 evra nedeljno koliko je iznosio honorar samo za nju u prethodnoj sezoni.

- Miljana je bila svesna da je optuživala lažno produkciju da su je opijali. Lagala je narod, a sada se nakon svega izvinila kada je izašla. Mislila je da će moći da živi od reklama, ali to nije bio slučaj. Kako je napolju ostala bez dinara, ona je pristala da se takmiči za 2.000 evra nedeljno zajedno sa momkom, iako je ona sama nekada zarađivala toliko - priča dobro obavešten izvor i dodaje:


- Napolju Miljanu niko nije hteo da plaća za bilo kakav vid reklame. Snimila je pesmu koju niko nije slušao, dok su mnogi kritikovali i njen pokušaj nastupanja u jednom popularnom klubu u Zagrebu. Ovo joj je jedina šansa da se izvuče iz svoje sopstvene propasti - zaključuje izvor blizak Miljani za "Blic".



Podsetimo, Kulićeva je otkrila svojim pratiocima da je povredila skočni zglob i da mora na operaciju.



Miljani Kulić je stavljen i gips, a kako je istakla ona večeras ulazi u rijaliti.

"Polomila sam nogu i moram na operaciju. Pala sam ispred tržnog centra Piramida, okliznula sam se na led i slomila nogu. Sutra ulazim sa Nenadom u Zadrugu. To je moja kuća", napisala je Miljana.







Ona je na mrežama objavila i izveštaj lekara.


Podsetimo, pre nekoliko dana dešavala se opšta drama u Nišu, pošto je, kako kažu očevici, Siniša Kulić pobegao iz Kovid bolnice, pa su ga vraćali nazad, zbog čega su Miljana i Marija napravile opštu dramu.

- Siniša je bio pozitivan na koronu, pa je zbog celokupnog njegovog zdravstvenog stanja smešten u tamošnju bolnicu. Znate da je imao teške operacije, imunitet slab od svega, i tamo je bio na praćenju, uz nadzor lekara, dok svojevoljno nije odlučio da napusti bolnicu! Spakovao stvari i otišao. Zapravo, mislim da su Marija, Miljana i njen dečko došli po njega. Nije bilo šanse da ga zaustave zaposleni. To se sve dešavalo u petak. Samo je ponavljao "begaj bre", i nije hteo da čuje ni savete ni ništa - priča izvor iz Niške bolnice.






- Onda smo po protokolu morali da obavestimo glavnu dežurnu sestru, lekara, a oni, protokolarno policiju da izveste, posto je reč o koroni, virusu, a i da bi se ogradili u slučaju da pacijent nestane, nešto mu se desi, ili napravi bilo koji prekršaj, da više nije u zdravstvenoj ustanovi. Ne znam kako je došlo do toga, ali posle nekih sat, dva vremena vraća se on, dovoze ga. Marija i Miljana haos prave! Svađaju se! Znaju one ljude, svi će zažaliti, platiti, šta li su pričale, više se ni ne sećam, ali to veče je ostao na odeljenju ipak - ispričao je izvor za "Svet".





 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>