Style

Ljubav

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Prvi deo!

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Prvi deo! Pogledajte šta vam zvezde poručuju za narednih mesec dana ako ste Ovan, Bik, Blizanac ili Rak.

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Prvi deo! Svet Plus





Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Ovnove


Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Ovnovi,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere, što će vam otvoriti mogućnosti za pokretanje novih projekata koji od vas zahtevaju da ispoljite svoj autoritet, rukovodeće sposobnosti, stručnost, osećaj za rad sa ljudima i osećaj za formu i sklad. Bićete u mogućnosti da prikupite neophodna sredstva za nove projekte. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, javnosti i finansija.

Sunce će 5. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom i pokrenuće vas ka rešavanju svih nejasnoća koje su vam pravile smetnje u radu. Uspećete jasno da sagledate spletke i nepravilnosti u vašem radnom okruženju i preduzećete mere da ih eliminišete i unapredite svoje poslovanje. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. Doneće vam uspeh u timskom radu. Poboljšaćete i učvrstiti saradničke odnose, a započećete i nove vidove saradnje. Uspeh vas očekuje ako se bavite inženjerskim poslovima ili modernim tehnologijama. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab. Čuvajte se nekorektnih radnji pojedinaca koje mogu da vam nanesu štetu.

Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom. Pokrenućete projekat koji ste planirali u tajnosti i koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri. Sekstil Sunca sa Plutonom će vam omogućiti da lako rešavate komplikovane radne zadatke i da se dokažete u svemu gde vaše radne veštine mogu da doprinesu uspehu. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što vam u trećoj dekadi marta donosi neočekivane finansijske teškoće. Sunce i Merkur ulaze u vaš znak i pojačaće vaše organizacione i rukovodeće sposobnosti. Sekstil Merkura sa Plutonom će 26. marta izoštriti vašu prodornost, sposobnost dijagnostike, preciznost i efikasnost u radu, što će vam doneti siguran uspeh, uvećanu zaradu i uspon na više pozicije.

Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima finansija, precizne mehanike, zdravstva i modernih tehnologija.



Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Plutonom u prvoj dekadi marta doneće vam mogućnost da ostvarite jedan važan cilj u saradnji sa emotivnim partnerom. Konjunkcija Venere i Marsa će vam doneti nešto kvalitetno novo u vašem odnosu, što će vas zbližiti i probuditi uspavane strasti. Više ćete se zabavljati i poboljšaćete društveni život. Osećaćete slogu i jedinstvo.

Venera će 19. marta praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati nesuglasice između vas i emotivnog partnera. Oboje ćete imati različite ideje o novitetima i promenama koje želite u vašem odnosu. Krajem meseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i uspećete da se usaglasite oko međusobnih potreba i želja, što će doprineti stabilnim osećanjima.

Ako ste slobodni:

Kroz društvene aktivnosti i preko jednog prijatelja ćete u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja će vas privući svojim magnetizmom i snažnom pokretačkom energijom. Simpatije će biti obostrane. Imaćete osećaj kao da ste najzad upoznali nekoga ko može u svemu da vas prati i ko ima više inicijative od vas. U drugoj polovini meseca će vam postati smetnja to što vaša nove simpatija mnogo vremena provodi da društvom. Krajem meseca ćete se odlučiti da započnete vezu.

Stariji Ovnovi će preko poslovnih aktivnosti upoznati osobu koja je vrlo uspešna i uticajna. Prema vama će odmah pokazati otvorene simpatije i odmah nakon toga ćete se bliže upoznati i početi da se privatno viđate. Moguća je i veza.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Prva dekada marta vam donosi stabilno zdravlje. Merkur će 10 marta ući u znak Riba što će da oslabi vaš imunitet ali kako će u ostatku meseca Merkur praviti povoljne aspekte sa drugim planetama i imaće dobru podršku, to vam neće doneti zdravstvene smetnje. Bićete jedino podložni prolaznoj prehladi i slaboj cirkulaciji. Potrebno vam je više odmora.

Vaša ishrana treba da sadrži namirnice bogate antioksidansima. Uglavnom jedite voće i povrće u većim količinama. Od voća uzimajte Suvo grožđe i suve šljive, zatim avokado, pomorandže, kivi, banane i jabuke. Od povrća vam se preporučuje spanać, brokoli, pasulj, krompir i beli luk. Uzimajte još integralne žitarice i orah. Pijte zeleni čaj. Od začina koristite cimet.

Srećni brojevi za mart 2022.

7, 13, 18, 21, 25







Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Bikove

Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Bikovi,
Merkur će 2. marta praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere i pružiće vam mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji vam može doneti napredak u karijeri. Uspeh vas očekuje ako se bavite modernim tehnologijama, elektronskom industrijom i ako ste inženjer sa licencom. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i vaše polje posla gde će praviti konjunkciju. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati izuzetno korisno jer će vam otvoriti mnoga nova vrata u poslu , kao i mogućnosti za napredak u karijeri.


Može se dogoditi da promenite radno mesto ili da budete unapređeni. Svakako vas očekuju poboljšanja i nešto kvalitetno novo u poslu. Merkur će 10. marta ući u znak Riba i započećete da planirate jedan važan projekat u tajnosti i u saradnji sa investitorima koji su za to zainteresovani. Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za unapređenje saradnje. Biće vam jasno šta vam je potrebno kako biste uklonili smetnje u odnosima sa saradnicima i ostvarili kvalitetniju koordinaciju u zajedničkom radu.

Venera i Mars će u drugoj polovini marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane teškoće u razvoju novih projekata i novih radnih zadataka. Vaš pokušaj da koristite nove ideje i metode nailaziće na prepreke. Suočavaćete se sa izazovima koji su za vas novi i neplanirani, što će vas činiti ishitrenim i brzopletim, pa možete da načinite grešku i prouzrokujete zastoje u radu. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna otvara vam mogućnost da započnete da planirate nove projekte u tajnosti. Krajem meseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i doneće vam dobar osećaj za praktična rešenja kojima ćete uspeti da prevaziđete nedavne prepreke i izazove. Vaši projekti će vam doneti stabilnu zaradu.

Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, inženjeringa, modernih tehnologija, zdravstva i javnosti..



Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta donosi vam potpuno slaganje sa voljenom osobom u pogledu zajedničkih planova i ciljeva. Poboljšaćete komunikaciju i u svemu ćete se dobro razumeti. Vaše strasti će se probuditi i pokrenuti vas na zajedničke aktivnosti koje će vas ispuniti zadovoljstvom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

Kvadrat Marsa sa Uranom u drugoj polovini marta doneće vam iznenadne i neočekivane nesuglasice u pogledu nečeg što vam je oboma u početku delovalo kao dobra ideja. Sada ćete odjednom zauzeti različita mišljenja o tome i mogući su sukobi i svađe jer ni vi ni vaš partner nećete hteti da popustite i promenite vaše stavove. To će uneti napetost u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom sa kojom ćete doživeti snažnu obostranu privlačnost i zaljubljenost. Osećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu. Ubrzo nakon što se upoznate ući ćete u intimne odnose. Vaš novi partner doneće vam nova iskustva u ljubavi i bićete srećni. U trećoj dekadi marta odjednom ćete uvideti da između vas postoje neke razlike koje će predstavljati ozbiljnu smetnju nastavku vaše emotivne veze.

Stariji Bikovi će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja je originalna i privlačna i sa kojom će postati bliski i intimni mnogo brže nego što će moći da očekuju. Vaša sreća će trajati kratko jer ćete u trećoj dekadi meseca biti razočarani.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Početak marta vam donosi jak imunitet i stabilno zdravlje. Pronaći ćete nove metode za brigu o vašem zdravlju, uvešćete novi način zdrave ishrane i svakodnevne fizičke vežbe. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Venere sa Uranom, a to će vas činiti podložnim psihosomatskim smetnjama. Do kraja meseca imaćete stabilno zdravlje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća uzimajte pasulj, artičoku, kukuzruz, brokoli i sušeni grašak. Od žitarica jedite zobene žitarice, čia semenke i lanene semenke. Od povrća uzimajte suve šljive, jabuke, kruške i avokado. Kao dodatak jelima jedite badem i crnu čokoladu. Meso, mlečne proizvode i hleb jedite umereno.


Srećni brojevi za mart 2022.

2, 7, 11, 16, 20







Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Blizance

Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Blizanci,
Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti uspeh u razradi ideja koje će vam omogućiti da privučete više klijenata, da efikasnije ostvarujete planirane ciljeve i da koristite u svom radu sve što vam moderne tehnologije i metode rada mogu ponuditi. Veći deo svojih radnih zadataka ćete moći da obavljate od kuće. Imaćete uspeha u oblastima menadžmenta i IT industrije. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da prikupite neophodna sredstva za pokretanje novih projekata.

Ulazak Marsa i Venere u znak Vodolije i njihova konjunkcija 6. marta otvoriće vam mogućnosti da uvećate vaše stručne sposobnosti, da pokrenete saradnju sa inostranim partnerima i da započnete projekat koji je povezan sa oblastima dizajna i visoke tehnologije, a koji vam može doneti veliku zaradu i uspon u karijeri. Merkur će 10. marta ući u znak Riba, a kako je tamo u izgonu, bićete primorani da vaše resurse preusmerite u poboljšanje organizacionog dela posla i da budete pažljivi u planovima i komunikaciji. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta doneće vam uvide u mnogo toga što vam je bilo nejasno i što vas je u prethodnom periodu usporavalo u radu. Uspećete da prioritetne zadatke postavite na stabilne osnove i dobićete osećaj kako treba da postupate kako biste ostvarili planirane ciljeve. Prilagodićete se okolnostima na koje budete nailazili. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna u trećoj dekadi marta omogućiće vam ostvarivanje novih i korisnih saradničkih odnosa i uspeh u grupnom radu. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane smetnje čiji će uzrok biti podmetanja i spletke pojedinaca iza vaših leđa sa ciljem da kompromituju vaš ugled i da dospeju na vaš položaj ili ostvare korist na vašu štetu.

Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima programiranja, dizajna, menadžmenta, prosvete, transporta i komunikacija.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom i da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Jedno drugome ćete biti od velike podrške gde god se to pokaže neophodno. Pružiće vam se mogućnost da odete na putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.

Druga polovina marta vam donosi više zabave i izlazaka. Pokazaćete inicijativu i predlagati voljenoj osobi zajedničke aktivnosti koje će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno i da oboje budete ispunjeni srećom i zadovoljstvom. Krajem meseca će vam konjunkcija Venere sa Saturnom omogućiti da imate stabilnu vezu i skladne porodične odnose.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vedrog duha, puna optimizma, zabavna i vrlo privlačne spoljašnjosti. Jedno drugome ćete se na prvi pogled dopasti i zaključićete da imate slične poglede na život i slična interesovanja. Počećete da se viđate, izlazite i provodite mnogo vremena zajedno. U početku će to biti samo blisko druženje, a u drugoj polovini marta će se pojaviti obostrane emocije. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu.

Stariji Blizanci će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja će umeti da ih nasmeje. Vaša nova simpatija će u potpunosti odgovarati vašoj nemirnoj, radoznaloj i promenljivoj prirodi. Osim toga, biće otvorena na bliže poznanstvo i na vezu.


Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Prva polovina marta vam donosi stabilno zdravlje. Bićete više u pokretu, ići ćete na izlete u prirodu i bavićete se rekreativnim fizičkim vežbama. U drugoj polovini marta vam kvadrat Marsa sa Uranom donosi pojačanu osetljivost na stresne okolnosti, što će izazivati psihosomatske smetnje. Više se odmarajte i pazite da se ne povredite zbog nepažnje.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne. Od voća jedite ananas, mandarine, jabuke i kivi. Pijte sokove od voća i povrća. Najviše će vam prijati limunov sok, čaj od maslačka i đumbir. Od povrća jedite grašak, šargarepu, kelerabu, zelenu salatu i crni luk. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Pijte mineralnu vodu.


Srećni brojevi za mart 2022.

6, 11, 15, 21, 24







Mesečni horoskop za mart 2022. za sve Rakove

Poslovne prognoze za mart 2022.

Dragi Rakovi,
Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom i otvoriće vam mogućnost unapređenja saradnje sa inostranim partnerom. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom tehničke robe iz inostranstva. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom doneće vam novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati obostrano korisnim i isplativim i koje će vas povezati sa drugim pojedincima i preduzećima sa kojima ćete imati uspešnu saradnju. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da dobijete potrebnu stručnu i finansijsku podršku za pokretanje projekta koji bi vam mogao doneti napredak u karijeri.


Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vas usmeriti na aktivnosti koje imaju za svrhu poboljšanje platnog prometa i nalaženja novih i efikasnih načina za finansiranje važnih radnih zadataka i projekata. Pokrenućete nove vidove finansijske saradnje koji će se pokazati uspešnim. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu, što vas upozorava da obratite posebnu pažnju na informacije koje budete dobijali i na organizaciju vaših obaveza.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vam 13. marta doneti plodne uvide u sve što vam je potrebno da biste dobili podršku od osobe na visokom položaju. To će vam doneti prednost nad konkurencijom u pokretanju važnih projekata. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna u trećoj dekadi marta uticaće pozitivno na vaše poslovne pozicije. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Bićete dobro organizovani i sa lakoćom ćete obavljati planirane zadatke. Kvadrat Marsa sa Uranom 22. marta prouzrokovaće neočekivane poremećaje na polju platnog prometa, što će vas usporiti u radu. Izbegavajte da se zadužujete i nemojte ulaziti u finansijske rizike. Stabilnost ćete ostvariti krajem meseca.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima prosvete, izdavačke delatnosti, kao i u sektoru finansija i pravosuđa.


Ljubavne prognoze za mart 2022.

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta omogućiće vam da se u svemu dobro razumete sa voljenom osobom i da se lako dogovorite oko novih zajedničkih planova. Konjunkcija Venere sa Plutonom uneće više strasti u vašu vezu i izvući će vas iz monotonije. Otkrićete nove emocionalne dubine u voljenoj osobi, što će vaš odnos učiniti stabilnim.

Druga polovina marta doneće vam usmerenost ka ostvarivanju zajedničkih ciljeva, a prućiće vam se mogućnost da nekuda otputujete sa voljenom osobom i uživate u razmeni osećanja. Povremeno ćete nailaziti na neslaganja u pogledu želja i potreba u vezi društvenog života. Krajem meseca konjunkcija Venere sa Saturnom će vam doneti više harmonije u vezi.

Ako ste slobodni:

Početak marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je komunikativna, obrazovana i puna inicijative. Na vas će ostaviti snažan utisak i otkrićete da slično razmišljate i da imate vrlo slična interesovanja. Ubrzo će se između vas dvoje pojaviti velika privlačnost i spontano ćete ući u intimne odnose, nakon čega će se pojaviti i osećanja. Mada ćete oboje želeti da započnete emotivnu vezu, različite potrebe u pogledu toga će vas činiti neodlučnim. Krajem meseca ćete ući u vezu.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sličnih razmišljanja i životnih ciljeva. Jedino što će vam smetati je potreba vaše nove simpatije za dinamičnim društvenim životom. Odlučićete da se prvo bliže upoznate i nećete žuriti sa ulaskom u vezu.

Zdravstvene prognoze za mart 2022.

Mart će vam doneti stabilno zdravlje. Više vremena i pažnje ćete posvetiti fizičkim vežbama, zdravom načinu života, čestim odlaskom u prirodu i nalaženjem efikasnih metoda za održavanje zdravlja stabilnim. Potrebno je da češće boravite na mestima sa čistim vazduhom i da praktikujete psihofizičku relaksaciju. Bićete osetljivi na stres u trećoj dekadi meseca.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica bogatim proteinima. Svakog dana možete koristiti mlako, jaja, pirinač i soju u ishrani. Od mesa jedite piletinu i ćuretinu. Ribu možete da pripremate češće, a najviše će vam prijati pastrmka i haringa. Od povrća jedite grašak, spanać, brokoli, krompir i prokelj. Od voća jedite jabuke, ananas, kruške i suvo grožđe.


Srećni brojevi za mart 2022.

5, 8, 14, 19, 23
 

Mesečni horoskop za mart 2022. godine! Drugi deo!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>