Zadruga

Parovi

Bora Santana za skandal optužio Nenada Lazića Necu! (18+)

Pojavio se klip na kome se bivši zadrugar samozadovoljava pred dva transvestita na kameri... Bora Santana za skandal optužio Nenada Lazića Necu! 

Bora Santana za skandal optužio Nenada Lazića Necu! (18+) Screenshoot/Instagram




Bora Santana nije ni znao da ga je jedan od muškaraca koji je bio obučen u žensku garderobu sve vreme snimao kako se tokom video-poziva s njima samozadovoljavao, dok mu je partner govorio bezobrazne reči.

Bora se najpre video na video-pozivu sa jednim od transvestita, što mu se jako svidelo, a zatim je krenuo u konkretnu akciju, pa se tako više puta tokom snimka vidi i muzičarev polni organ u erekciji.

Kada je doživeo vrhunac, odmah je prekinuo poziv, a tako se i završava ovaj klip.


Iako je muzičar dosad uporno tvrdio da ga isključivo zanimaju žene, a poznato je i da su ga pojedini cimeri optuživali da je biseksualnog opredeljenja, snimak do koga smo došli nesumnjivo pokazuje da Boru privlače i transvestiti.

Kurir je pokušao da dobije komentar od Santane ali se on nije javljao na poznati broj telefona.






Kurir je već pisao da muzičar ima profil na jednoj gej aplikaciji za upoznavanje, gde je tražio pasivnog muškarca za odnos, i ne krijući svoje fotografije i broj telefona.


Kada ga je redakcija Kurira tada zvala za komentar, besno je poručio da je sve nameštaljka i da je za to kriv njegov bivši prijatelj iz rijalitija Nenad Lazić Neca, sa kojim je više puta dolazio u sukob u "Zadruzi" zbog tiktokerovog priznanja da je zaljubljen u njega, a jednom prilikom Bora mu je iz sve snage udario šamar, zbog čega mu je pretila i diskvalifikacija.



- Neko blizak meni je to sigurno uradio, ne znam kako su uspeli to da povežu sa mojim Instagramom. Ne znam koga mogu da tužim za to, ko može da zna za moju šifru, ne znam kako da to promenim. Taj neko zna moj broj telefona, izgleda. 

To je sigurno Neca uradio, mnogi sumnjaju u to, ali ja ne znam kako on može da zna moju šifru, ali moj broj telefona njegova familija ima, tako da je moguće da on stoji iza toga. Sto posto mi je to namešteno, gde, bre, ja imam veze sa gejevima? Nek mi pošalje neko od tih gejeva poruke, da im se naje*em majke. 


Ja ću to da prijavim odmah policiji, idem u Ljermontovljevu, ovo više nije sprdnja. Ni ja ne znam svoju šifru za Instagram, to mi je drugar napravio, on mi to vodi, nema šanse da sam ja to uradio. Zvaću ga sad da mi promeni šifru - izjavio je tada Bora Santana za Kurir.

VIDEO možete pogledati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>