Region

Svet

Region

Serija Blok 27, epizoda 1: Druga dimenzija! (VIDEO)

Ispod novobeogradskih blokova krije se čitava druga dimenzija... Serija "Blok 27" epizoda 1, biće emitovana na Super Star kanalu u subotu 19. februara u 21 čas. 

Serija Blok 27, epizoda 1: Druga dimenzija! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Jedne noći nakon treninga, četrnaestogodišnji Rastko, uzoran đak, sportista, nestane u blokovima Novog Beograda. Milica, Rastkova sestra bliznakinja, besna na roditelje i nezainteresovanu policiju, odlučuje da sama nađe brata. Uz pomoć najboljeg druga Bogdana i Darka, mladog dilera u pokušaju, Milica od lokalnog čudaka saznaje da je Rastko u Bloku 27.

Ali taj blok ne postoji. U izgradnji Novog Beograda, broj 27 je preskočen. Milica, Bogdan i Darko polako razotkrivaju natprirodnu misteriju koja seže pedeset godina u prošlost, u doba kada je Novi Beograd građen. U isto vreme, inspektorka Sonja Nikolić, odrasla u blokovima, priziva sećanja iz sopstvene prošlosti. Misteriozni prolazi, podrumi, atomska skloništa koja kriju ulaz u prostor izvan prostora – Blok 27.

Zaplet ove uzbudljive priče počinje kada Milica, odvažna četrnaestogodišnjakinja reši da pronađe svog brata blizanca, koji je bez objašnjenja nestao. Srećom po Milicu, tu su njeni prijatelji i vršnjaci, Darko i Bogdan, koji su spremni da joj pomognu u opasnoj avanturi u koju se upustila.

Njih troje će se udužiti kako bi otkrili najveću misteriju Novog Beograda – zašto ne postoji blok 27?

Uloge tumače:

Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, Ivana Mladenović, Andrej Jovović Dusan Milošević, Strahinja Kostić, Katarina Marković

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>