Region

Svet

Lift sa pesmom Drama u trci za Pesmu Evrovizije 2022. godine! (VIDEO)

Mladi beogradski rock bend "Lift" sa pesmom "Drama" u trci za Pesmu Evrovizije 2022. godine! Budite uz nas i podržite nas, jer budućnost je pred nama- poručuju iz benda "Lift".

Lift sa pesmom Drama u trci za Pesmu Evrovizije 2022. godine! (VIDEO) Promo



Mi ne mislimo da smo najbolji – uvek ima boljih. Nije na nama da tvrdimo da je naša numera ’’Drama’’ favorit – o tome će odlučiti publika. Pre dve godine smo ušli u finale pesmom ’’Samo mi kaži’’. Sada nam je želja da pobedimo.

Prosek godina nam je 23 i verujemo da na mladima svet ostaje. Sa Milanom Sevdah Baby Stankovićem napisali smo ’’Dramu’’ jer verujemo da Srbiju na Evroviziji treba da predstavlja upravo ovakva pesma – brza, moderna i hitična:




Budite uz nas i podržite nas, jer budućnost je pred nama- poručuju iz benda "Lift".








LIFT je mladi autorski pop rock bend iz Beograda. Svoj debi album ’’Prvi sprat’’ objavili su za PGP RTS 2019 godine. Isti je odlično prošao kod publike i kritike, sa singlovima ’’Ako si volela’’, ’’Da ti dam’’, ’’Više nisam siguran’’ i ’’Beograd zove’’.

Njihov cilj je da šire dobru muziku i energiju i unesu moderan pop rock zvuk na domaću scenu.


O članovima benda:

ALEKSA VUČKOVIĆ  je pevač i frontmen Lifta. Rođen je 1999 u Beogradu. Svira klavir i gitaru, piše tekstove i komponuje. Student je četvrte godine Fakulteta za medije i komunikacije. Učestvovao je u projektu ’’Rok Opera’’ kao solista. Sa petnaest godina stigao je do finala ’’Zvezdica’’ – ispao iz istog jer nije hteo da peva narodnjake.

LUKA LISJAK je bubnjar benda. Rođen je 1999 u Beogradu. Sviranje bubnjeva učio je od čuvenih Gorana Ljuboja Truta i Miroslava Milatovića Vicka. Student je četvrte godine Pravnog fakulteta i generalni direktor agencije za digitalni marketing i web dizajn koju je sam osnovao. Odmalena mu je san da predstavlja svoju zemlju na Evroviziji.

DIMITRIJE BORČANIN je gitarista Lifta. Rođen je 1998 u Beogradu. Samouk je i svira gitaru preko deset godina. Diplomirao je na Akademiji tehničko-umetničkih strukovnih studija, a osnovne studije završio je i na Fakultetu za menidžment Univerziteta Union – Nikola Tesla. Trenutno je na master studijama na Fakultetu organizacionih nauka i radi kao saradnik u nastavi na Visokoj školi za informacione i komunikacione tehnologije.  Očigledno štreber, ali i vrhunski gitarista.






MILOŠ KIPIĆ je zadužen za bas, rođen 1998 godine u Moskvi. Samouk je i studira Stomatološki fakultet u Beogradu. Da li zbog frizure ili šarma, tek fatalan po ženski pol.

STRAHINJA VUKOVIĆ je klavijaturista benda. Rođen je 1999 u Beogradu. Završio je osnovnu i srednju muzičku školu, odsek klavir. Samouk je na nekoliko instrumenata i komponuje muziku. Student  je završne godine Tehnološko –metalurškog fakulteta sa prosekom iznad 9. Bavi se vazduhoplovstvom.
Niko u grupi ne zna kad’ je na nebu, a kad’ na zemlji, ali se uvek na vreme pojavi na probi ili koncertu.

Mi smo klinci s beogradskog asfalta, rođeni u godini kada su bombe padale na prestonicu. Utoliko je naša motivacija da predstavljamo Srbiju na Evroviziju veća.
Pomozite nam da uspemo u tome!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>