Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić progovorila o porodičnoj tragediji i pokojnom bratu!

Anđela Đuričić progovorila o porodičnoj tragediji i pokojnom bratu! Zadrugarkin brat poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

Anđela Đuričić progovorila o porodičnoj tragediji i pokojnom bratu! Screenshoot/Instagram
Anđela Đuričić je jedna od najatraktivnijih učesnica pete sezone rijalitija ''Zadruga'', ali ono što malo ko za o njoj jeste to da joj je život obeležila tragedija.


Anđeli je poginuo brat, što je ona jednom prilikom i potvrdila rekavši da je to jedina tema koja može da je pogodi, a u jednom od razgovora sa Darkom Tanasijevićem, otkrila je da je to trauma koju će vući ceo život i da je ta nesreća promenila njen život iz korena.

- Ja mogu da izbacim osobu u životu kao da se nije desila - rekla je jednom prilikom Anđela kada je govorila o raskidu sa Matejom Matijevićem, a Darko ju je upitao da li je to otkad se dogodila porodična tragedija:


- Tako je. Mateja je dobio priliku da uđe u moj život. Pokušavala sam nekako da mu se približim, čak sam i danima bila nervozna, osamnjivala sam se, znala sam da se nešto dešava i da će to nešto da se čuje, a onaj ko treba da zna ne zna - rekla je Anđela Đuričić.


- Da li misiliš da si sebi načinila medveđu uslugu što nisi rekla da se radi o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio tvoj brat? To je nažalost tragičan događaj, ti nisi mogla da utičeš i da biraš da će se to desiti - dodao je Darko Tanasijević.- Meni je bilo bitno da ne podelim sa njima, nisam osoba od poverenja, ja nisam ušla zbog tužne priče. Mislim da komentarišu i u nedomici su, mnoge je to zaintrigiralo. Ja se jesam snašla ovde, ali se nisam opustila, ne mogu da se opustim. Otkad se potegla tema oko svega, meni je od te noći malo pao kamen sa srca jer znam da je to jedina tema koja mene može da dotakne, da se zaledim i da ne znam šta da kažem. Više se družim sa ljudima i osećam se malo lakše. Nadam se da ću moći skroz da se opustim, uvek mi prija razgovor sa tobom, imaš pozitivnu energiju - pričala je Anđela Đuričić. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>