Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period 07. do 13. februar 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Potrebna vam je hrana bogata mineralima i vitaminima, naročito magnezijumom, cinkom i gvožđem. Bićete u ovoj nedelji skloni da više konzumirate masnu, tešku i prezačinjenu hranu, a baš to bi trebalo izbegavati.

Ljubav

Vašu prezauzetost, manjak slobodnog vremena za voljenu osobu i potpunu okupiranost poslovnim segmentom partner ima dovoljno snage da toleriše, ali to ne znači da mu s vremena na vreme neće kroz misli provejati sumnja. I sad, kod pojedinih Ovnova ta sumnja ima utemeljenje u realnosti jer zaista postoje šanse za tajna dešavanja. Ukoliko nemate tajne tog tipa koje krijete od partnera – potrudite se da vašem odnosu posvetite ipak nešto više pažnje i vremena. Slobodni Ovnovi – suprotnom polu ste izuzetno privlačni. Mogući su vrlo strasni emotivni počeci – neki od njih mogu biti i pod velom tajnosti.

Posao

Još jedna prilično naporna sedmica sa gustim rasporedom obaveza je pred vama. Da ćete postići sve – ma hoćete sigurno, ali vreme i trud koje budete uložili u ovo će zaista biti i preko vaših maksimuma. Dobri planovi, intenzivni kontakti sa nadređenima i saradnicima i dosta važnih informacija koje će vam biti od velikog značaja. Nemojte brzati ni u čemu, ovog puta je vreme na vašoj strani. Finansijama ćete biti zadovoljni i pored nešto jačih troškova na samom početku sedmice kao i za vikend.

Zdravlje

Solidno, osećate se prilično dobro. Ipak, potrebno je više kretanja i fizičkih aktivnosti.

 


BIK

Hrana

Kao nešto ste promenili što se ishrane tiče, mada ja nisam sigurna da su to trajne promene. Za sada se dobro držite i odolevate iskušenjima, za kasnije – videćemo. Više tečnosti – ako baš ne volite supe i čorbe, makar uzimajte sokove i čajeve.

Ljubav

Realno gledano, nema u ovoj nedelji nečeg posebno lošeg za šta bismo mogli da se uhvatimo i da vam skrećemo pažnju. Ukoliko ste kao par dobro, nastavićete tako i na dalje. Ukoliko niste – neće vam pomoći ni nedelja, ni aspekti – morate pomoći sami sebi tako što ćete nešto menjati u odnosu i oboje se potruditi oko toga. Vi lično ste i dobro i niste – neke stvari vas muče, a da li se one vezuju za odnos ili za posao ili za nešto deseto – to samo vi znate. Slobodni Bikovi – vi uživajte i zabavljajte se. Biće sigurno osoba koje će privući vašu pažnju (a i vi njihovu) – savet je da se ne vodite samo strastima.

Posao

Prisustvo Sunca i Saturna u polju karijere definitivno govori da ste u ozbiljnom poslovnom periodu, u onom u kojem na sebe primate važne i teške, odgovorne zadatke, o periodu u kojem ste pod „prismotrom“ od strane nadređenih i u kojem se od vas očekuje mnogo. Vi imate nekih svojih zabrinutosti, pokazivali ih drugima ili ih čuvali za sebe – to može biti strah od budućnosti, od grešaka, nervoza kako će se vaši planovi razvijati. Dajte najbolje od sebe. Finansije – dosta sitnih troškova.

Zdravlje

Pojačan umor, istrošenost. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba.

 

BLIZANCI

Hrana

Imunitet vam nije najsjajniji, koliko god smatrali da imate dovoljno snage I energije za sve. Nemojte samo navaliti na suplemente i vitaminske bustere – pokušajte sa raznovrsnom ishranom, naročito sa supama sa dosta povrća, salatama, svežim voćem i tako dalje….

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom nije sjajna. I nije toliko važno da li se raspravljate, ćutite ili ne razumete ili pak nemate dovoljno vremena jedno za drugo – suština je ista – vaš odnos na neki način stagnira u ovom periodu. Oscilacija u odnosu će biti u ovoj nedelji, ali ne bih rekla da to može dovesti do dubljih problema. U suštini, kad zaista budete trebali da čujete jedno drugo – čućete se. Slobodni Blizanci – kao dešava se nešto, a u suštini se ne dešava ništa spektakularno. Oni koji se jure sa prošlošću – jure se i dalje. Oni koji flertuju i muvaju se (možda i na više strana) nastaviće. Stabilno nešto – ma jok.

Posao

Ja ne mogu da kažem da vam je lako kada je posao u pitanju, ali suštinski – ide to kako treba. Ok, neke situacije koče i dalje ali će se sve to znatno brže pokrenuti od sredine nedelje. Možda postoji neka papirologija ili dogovori koji vam zadaju glavobolju – i to će krenuti da se raspetljava i rešava. Ukoliko tek ulazite u dogovore ili pregovore – ako ikako možete – birajte period od srede – brže ćete „kopčati“, bićete komunikativniji, intenzivniji, sa više energije. Finansije – dosta korektna situacija u ovom periodu.

Zdravlje

Onako, nije loše. Uglavnom sitnije tegobe.

 

RAK

Hrana

Nedelja koja vam zbog naglašene nervoze i osećaja nesigurnosti donosi potrebu da utehu potražite u dobrim zalogajima. Ukoliko ste krenuli sa dijetom ili strožijim režimom ishrane – malo je verovatno da ćete ovo uspeti da održite.

Ljubav

Emotivni život je mesto koje vam odvlači snagu i utiče na sve druge segmente. Već neko vreme pričamo da je situacija ne zrela, nego prezrela za rešavanje. Ako ima bilo šta da se spasava i ako ima razloga da se trudi – onda pokušavajte i dalje. Ukoliko nema – to što razvlačite i otežete – ne činite uslugu ni drugoj strani ni sebi. Vaš život je vaša stvar, naravno – ali time što ćete se praviti da ne vidite da problem postoji – samo ćete odložiti rešavanje i prolongirati mučenje. Slobodni Rakovi – sve vezano za emocije se odvija bez ikakve vaše kontrole. Prošlost i budućnost će se mešati, a šta će izaći iz svega toga – videćemo.

Posao

Nerazumevanje, nesporazumi, loša komunikacija sa saradnicima, informacije ili vesti koje menjaju vaše planove ili koje vam unose distrakciju, žurba i pokušaji da stignete na vreme da sve obavite – sve vas ovo može pratiti kroz nedelju u koju ulazite. Ljudi sa kojima radite, klijenti, saradnici, nadređeni – svi se oni postavljaju na neki način dominantno, zahtevno i sa njima teško pronalazite zajednički jezik. „Plivaćete“ vi u svemu ovome, ali ćete ostajati povremeno bez energije, isceđeni. Novac –čas ga vidiš čas ga ne vidiš.

Zdravlje

Umor, više mentalni nego fizički.

 

LAV

Hrana

Ukoliko ste tokom prošle nedelje napravili neke promene (na bolje naravno) kad je ishrana u pitanju – onda bravo! Ukoliko niste – red bi bio, to znate i vi sami, ne treba niko drugi da vam kaže. Dobar je momenat za menjanje navika, ne propuštajte ga.

Ljubav

Kod onih koji imaju sređene i stabilne emotivne relacije – partner i vi „gurate“ odnos dalje. Ne ide to savršeno i oscilacije postoje – ali postoji i volja, svesnost i odgovornost jedno prema drugom. Kod onih kod kojih odnos već neko vreme klacka i to debelo – e vi bukvalno – otaljavate. Niti se posebno razumete niti se posebno trudite – ali hajd kao zajedno ste i dalje. Sređivanje ali i testiranje odnosa je ono što vas i na dalje čeka. Slobodni Lavovi – ako bude emotivnih dešavanja, ona će biti pokrenuta kroz strasti. A šta fali strastima, ja da vas pitam? One mogu biti predvorje ljubavi. Ili pak – uzbudljivo sećanje.

Posao

Kao da u dešavanjima u poslovnom segmentu sada nema sredine. U jednom trenutku sve može ići savršeno, mnogo bolje i od onoga što ste očekivali. U drugom – može da zakoči pa ni makac. Zajednički imenitelj jeste sporost, ali kad pogledamo s neke druge strane – ono što sada pokrenete, uradite, završite – zaista će ostaviti trag i biti temelj vašoj poslovnoj budućnosti. Da ćete morati sebe da dajete stopostotno – pa moraćete, takva je situacija sada. Finansije – variraju i to vas nervira.

Zdravlje

Imunitet je i dalje ne baš sjajna tačka. I opet preporuka – menjajte navike, menjajte nešto!

 

DEVICA

Hrana

Nervoza i nedovoljno vremena mogu uticati na vašu ishranu u ovoj sedmici. Ukoliko već ne možete da budete redovni kada su obroci u pitanju, makar se potrudite da se na vašem meniju češće nađu supe, variva, čorbe.

Ljubav

Polje ljubavi i uživanja je jako – konjunkcija Venere i Marsa u njemu donosi potrebu za opipljivim uživanjima, donosi pojačane strasti. Može se doduše dogoditi da ljubomora i posesivnost budu nešto pojačane u narednoj nedelji, ali ako ste mudri – sa time ćete moći da izađete na kraj. Uživanja grabite obema rukama – ne mogu da kažem da će ih biti onoliko koliko vi želite, jer sa druge strane – obaveze vas zovu i njih ćete morati da stavite na prvo mesto. Slobodne Device – moguće je da je trenutno više udvarača „u igri“.  I svi će oni biti vrlo, vrlo zainteresovani da vas osvoje. Vi gledajte šta ćete sa njima.

Posao

E to polje obaveza i odgovornosti je baš jako postavljeno kod vas. S jedne strane – super je period da sredite svoju poslovnu situaciju, da napravite odlične temelje za budućnost, da se istaknete i dokažete. Sa druge strane (one manje lepe) – ovo znači da sebe morate davati do maksimuma non stop. Imaćete osećaj da se obaveze konstantno povećavaju koliko god se vi trudili da sve završavate na vreme. Dosta toga će vas kočiti ili ćete morati da menjate planove – okolnosti, drugi ljudi, prezahtevnost.

Zdravlje

Umor, stres, nervoza, oslabljen imunitet.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>