Region

Svet

Van Gogh 11. marta u Kombank dvorani! (VIDEO)

Van Gogh 11. marta u Kombank dvorani! Vangogovski "Visoki napon" doneće publici sviračku energiju, po kojoj grupa regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", kao i pregršt horski pevanih refrena!

Van Gogh 11. marta u Kombank dvorani! (VIDEO) PromoGrupa Van Gogh se tačno pre tri godine sa scene Kombank Dvorane publici poklonila akustik koncertom, ovoga puta, na istu binu, Van Gogh se vraća pesmama „VISOKOG NAPONA“ koje decenijama grupa nije svirala i koje će autentično oslikati energiju "No Comment" albuma, izdatog pre 25 godina.

Vangogovski "Visoki napon" doneće publici sviračku energiju, po kojoj grupa regionalno slovi za koncertno najeksplozivniju muzičku "mašinu", kao i pregršt horski pevanih refrena! Pesmama iz različitih perioda njihove višedecenijske muzičke karijere, kao i svojom kreativnom nepredvidivošću, bend će se publici predstaviti u potpuno novom svetlu.

Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule uoči koncerta nam je rekao kako se odlučio da "vibracije na struju" ponovo podeli sa publikom na istom mestu:


"Poželeli smo da ambijent Kombank Dvorane obojimo našim zvučnim vatrometom, visokog napona! Želja nam je resetovala "mašinu" i naoštrila nas da 11. marta pobedimo tišinu!", poručuje  Đule.

Koncert će biti održan u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.KARTE ZA KONCERT SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I ONLINE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>