Ostalo

Sme�no

Prema verovanju, ovo je siguran put ka bogatstvu!

Prema verovanju, ovo je siguran put ka bogatstvu jer određene stvari privlače novac. Za početak neke stvari morate izbaciti iz novčanika...

Prema verovanju, ovo je siguran put ka bogatstvu! Svet Plus




U feng šuiju novčanik nije samo predmet u kojem nosimo novčanice i kreditne kartice, već dom za naš novac i sve što je povezano sa njim.

Bogatstvo, kažu feng šui principi, ne voli zanemarivanje i nebrigu, već mesta na kojima će se "osetiti" sigurno. Uz pomoć narednih nekoliko saveta, možete učiniti da vaš novčanik postane upravo takav – sigurna luka koja će magnetski privlačiti novac i izobilje.



Očistite nered

Vaš novčanik bi uvek trebalo da bude čist i uredan. Poput doma i kancelarije, u novčaniku iz kojeg su izbačene nepotrebne stvari otvoriće se prostor za protok dobre energije. U feng šuiju postoje 3 zlatna pravila koje stvari treba, a koje ne treba držati u novčaniku:

1. izbacite fiskalne račune, pa čak i kreditne kartice jer simbolišu dug ili već potrošen novac;

2. prazan novčanik simbol je nemaštine - uvek imajte u šteku makar nekoliko novčanica koje nisu namenjene za trošenje;

3. nikako ne skupljajte đubre poput omota od bombona, isteklih članskih karata i nevažećih biznis kartica.






Obavezno ovo stavite u novčanik

Dobra energija privlači dobru energiju, pa u jednu od pregrada novčanika stavite papirić na kojem ste rukom napisali afirmaciju, poruku sebi, čak možda i ček koji ste sebi napisali na određenu sumu a nećete ga unovčiti, kao simbole privlačenja dobre energije.

Savet: Izbegavajte novčanike u plavoj boji. Plava boja je simbol vode i ona bukvalno "ispira" novac iz novčanika.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>