Zvezde Granda

Parovi

Ceca Ražnatović: Sram te bilo! Ti si bre glup i sujetan!

Sram te bilo! Ti si bre glup i sujetan! Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i muzičar Aleksandar Milić Mili imali su novu raspravu tokom emisije "Zvezde Granda".  

Ceca Ražnatović: Sram te bilo! Ti si bre glup i sujetan! Screenshoot/Instagram

Veliku buru u studiju izazvao je duel Staše Škorić (17) iz tima Đorđa Davida i Milice Mićić (18) iz Cecinog tima. Staša je automatski ispala iz takmičenja sa samo dva osvojena glasa, dok je Milica osvojila pet glasova i obezbedila sebi mesto u baražu.

Kako samo Aleksandar Milić Mili nije dao glas nijednoj devojci, Ceca Ražnatović ga je odmah napala.

- Sram te bilo! Ti si bre glup i sujetan! Ovakav glas da ne dobije šesticu. Da te bude sram, štetiš ovom detetu zbog ogromnog ega i bolesne sujete - vikala je Ceca Ražnatović na sav glas.


- Sujete prema kome? Ja nemam sujetu. Cela prva pesma je bila u falšu. Ja sam tebi bre ceo život ispravljao falševe. Ja sam ti producirao pevanje, valjda ja čujem. Ne bih nikad oštetio kandidata - branio se Aleksandar Milić Mili i dodao da je pet glasova bilo dovoljno, pa nastavio.

- To nema veze sa tim ko je mentor. Ja sam tvom kandidatu prošlom zasluženo dao šesti glas, a ti prestani da galamiš jer galama nije argument.Saša Popović odlučio je da prekine dreku i galamu koja se orila studiom pa tražio mišljenje i drugih članova žirija.

Marija je ko iz topa rekla da je Milica zaslužila da ide direktno u naredni krug, uzimajući u obzir ono što je pokazala.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>