Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović priznao da ga ćerka prezire!

Kristijan Golubović otvorio je dušu i priznao da ga ćerka prezire, da mu se Ivana sveti preko deteta. Ispričao je da ga očekuje suđenje, koliku će alimentaciju plaćati i po kom modelu viđa dete sada.

Kristijan Golubović priznao da ga ćerka prezire! Screenshoot/Instagram




Kristijan Golubović postaće otac po treći put, pošto je njegova izabranica Kristina spalević u petoj nedelji trudnoće.

- Dobro se oseća, zasad super podnosi trudnoću. Voleo bih da dobijemo blizance, želim i sina i ćerku. Ona ima u familiji blizance, tako da postoje genetske predispozicije. To mi je najveća želja, puno dece, srećna porodica i radimo na tome da to i ispunimo - rekao je Kristijan Golubović.

Na pitanje da li je uspeo da se izmiri sa bivšom ženom, Ivanom, makar zbog deteta, Kristijan je izneo šokantne detalje: 


- U februaru je suđenje. Ona me je odjavila sa adrese namerno, da ne bih znao da stižu pozivi, pa samim tim ispada kao da se i ne odazivam sudu. U mom odstustvu sud je odlučio da jedan sat nedeljno ćerka bude sa mnom u kontrolisanim uslovima, da plaćam alimentaciju 18.000 dinara i da Ivani ne prilazim na manje od 200 metara. Ona misli da se time zaštitila da ne tražim ništa, a u biti je sve moje. 






Za 8 godina braka ništa nije uložila, bila je samo supruga koja me je sačekala sa osmogodišnje robije. Od osam godina braka, šest me je čekala verno i odano, ali ništa više. To je njen rad na kontu kog sam je obezbedio stambeno. Ona mi se sveti preko deteta, pa je vaspitala ćerku da me prezire i ne priznaje kao oca - rekao je Krisijan Golubović za Svet.

Kristijan se uljučio u emisiju "Premijera"i ispričao da Kristina prolazi kroz težak period i da joj je trudnoća jako rizična, te još uvek ne znaju šta mogu da očekuju:

Kristina je dobila koronu, i jako joj je teško. Trudnoća je jako kritična, kad ustane krvari, kad leži krv stane. Ne smemo sa sigurnošću da tvrdimo šta će biti, pogođeni smo i sad je najveća borba za to dete. Stres je učinio svoje, sve me stiglo i preseklo, a ja se i dalje kupam ladnom vodom i hodam u boksericama. Ja ne želim da se pomerim od Kristine, nek delimo dobro i zlo zajedno. Kristina ima te klinačke bubice, al pošto sam ja stara baba, ne mogu da joj objasnim da sam sve to prošao - zaključio je Kristijan Golubović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>