Region

Svet

Sanja Marinković ima slobodu da bivšeg muža pozove u pola noći!

Voditeljka Sanja Marinković ima slobodu da bivšeg muža pozove u pola noći! Odluku da se rastanu doneli su sporazumno, a kako Sanja kaže, to im je i pomoglo da sačuvaju odnos.

Sanja Marinković ima slobodu da bivšeg muža pozove u pola noći! Screenshoot/Instagram
O odnosu Sanje Marinković i njenog bivšeg supruga mediji ne prestaju da pišu. Razvod je prošao bez pompe i skandala, a ono što najviše iznenađuje javnost je skladan odnos koji je par zadržao nakon razvoda.

Naime, tokom gostovanja u emisiji "Pretres" na "Hype" televiziji Sanja je otkrila da Aleksandra još uvek ume da nazove posle ponoći:

- Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega.


Odluku da se rastanu doneli su sporazumno, a kako Sanja kaže, to im je i pomoglo da sačuvaju odnos.


- Kad smo počeli da se zabavljamo, sećam se da sam mu rekla: "Molim te, ako ikada odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo" tako da smo to ispoštovali - rekla je i dodala:

- Mi smo se kada je ljubav nestala razišli kao muž i žena, ali ne kao otac i majka. Nismo prijatelji koji dele intimu, to nije ni normalno ni zdravo, ali stvari koje nas okupiraju, brige, trudimo se. Ipak on najbolje poznaje moju porodicu i mene i može najbolje da pomogne. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>