Svet

Region

Preminuo glumac Piter Robins! Glas je pozajmljivao Čarli Braunu!

Glas je pozajmljivao Čarli Braunu! Glumac Piter Robins preminuo je u 65. godini života, a ovu tužnu vest je potvrdila njegova porodica u utorak. Robins je izvršio samoubistvo!

Preminuo glumac Piter Robins! Glas je pozajmljivao Čarli Braunu! Screenshoot/Twitter
Glumac Piter Robins preminuo je u 65. godini života, a ovu tužnu vest je potvrdila njegova porodica u utorak.

Piter je pozajmljivao glas voljenom liku Čarliju Braunu u crtanim filmovima "Peanuts" iz 1960-ih, a porodica je rekla da je razlog smrti samoubistvo i da je glumac umro prošle nedelje.


Robins, koji je imao bipolarni poremećaj, odslužio je skoro petogodišnju zatvorsku kaznu nakon što je osuđen zbog kriminalnih pretnji većem broju ljudi, uključujući šerifa okruga San Dijego Vilijama Gorea.


Ali on je bio optimističan po povratku i preporučio je ljudima sa bipolarnim poremećajem da to shvate "ozbiljno jer se vaš život može preokrenuti u roku od mesec dana kao što se to desilo meni".

"Izašao sam iz zatvora i zbog toga sam bolja osoba. Mnogo sam skromniji i zahvalniji i zahvalan što sam doživeo to iskustvo", rekao je on.


On je takođe rekao medijima da je pre zatvorske kazne "prešao u maničnu fazu" i da je kupio kuću na motoru, pokretnu kuću, dva nemačka sportska automobila i pitbula po imenu Snupi.


Robins je započeo svoju karijeru kao dete 1963. i stekao je slavu dajući glas Čarliju Braunu. Zatim je tetovirao lik, kojeg je smatrao herojem iz detinjstva, i Snupija.

Pojavio se u epizodi sitkoma "F Troop" 1966. pod nazivom "Narednik i dete" i kao misteriozni "Dr T" u "Get Smart".

Porodica Robins zamolila je njegove fanove za privatnost. Rekli su da će u budućnosti održati pomen, ne otkrivajući datum.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>