Region

Svet

Ćerka Mire Škorić radi u kovid ambulanti, a majku viđa na distanci!

Ćerka Mire Škorić radi u kovid ambulanti, a majku viđa na distanci! To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa...

Ćerka Mire Škorić radi u kovid ambulanti, a majku viđa na distanci! Screenshoot/Instagram
Ćerka Mire Škorić, Milica Jeremić, radi kao doktorka u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega je pevačica, kako je i ranije isticala, često zabrinuta.

Mira je sada na svom Instagram profilu objavila ćerkinu fotografiju i uputila joj reči podrške.

- Želim ti mirno dežurstvo anđele moj - napisala je pevačica.Mira je i ranije govorila da je ponosna na ćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem, a nedavno je priznala da je zabrinuta zbog situacije sa koronom i da svoju naslednicu, zbog posla, ne može da zagrli i poljubi, već se viđaju "na distanci".


- Stvarno više nemam snage, prosto ne mogu da primim lepu ni tužnu vest, bila sam slomljena raznim, od bolesti, pa tako dalje, ali ovo što se sada dešava je pakao. Ljudi, nosite maske, tri puta sma vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, tri nedelje, ona je doktor, radi tamo - rekla je Mira i dodala:


- Odvojena sam od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi, ona je tamo maksimalno zaštićena, ali opet... Ono što ja čujem od nje, gledam koliko se ona bori, koliko je jaka, šta da kažem, treba da se čuvamo, ovo neće da stane to tako, nema opuštanja.


- To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa - rekala je Mira Škorić.

Inače, Milica se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda naslednica Mire Škorić, ali mnogi se osim uspešnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj lepoti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>