Zadruga

Parovi

Tara Simov šamarala i grebala Ša! Jezive scene! (VIDEO)

Jezive scene! Tara Simov šamarala i grebala Nenada Aleksića Ša u ranim jutarnjim satima! Ovoga puta on se branio pa je oborio na pod.

Tara Simov šamarala i grebala Ša! Jezive scene! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Zadrugari nisu mogli da razdvoje bivše ljubavnike jer je Tara sve vreme šutirala Nenada. Kada je napokon uspeo da se skloni od Tare Simov ona se zaletela na njega u spavaćoj sobi i krenula da ga gađa flašom vode,, ali je pogodila Mateju Matijevića koji je bolestan ležao sa strane. Nakon toga je Anđela skočila da vređa Taru, a Nenad je nastavio da se raspravlja sa njom iako ih je obezbeđenje razdvajalo.


 Tara Simov se vratila u spavaću sobu, pa nastavila sukob sa Nenadom Aleksićem Ša, zbog kog je opet moralo da odreaguje obezbeđenje. Međutim, to nije sve. Ni kriva, ni dužna, "stradala" je Anđela Đuričić, na čijem su krevetu završili:


Nemoj da me čupaš i grizeš! - poručio joj je Ša.

Alo, udarila si mene - povikala je Anđela.

Da li vidiš sa kim sam bio? Ku*vo narkomanska, ku*vo raspala! Ka*anje i gudra joj fali! - besneo je Ša.Obezbeđenje ih je napokon razdvojilo, a Tara je cimerkama u pušionici priznala da je dokazala sve što je želela - kako je Ša opsednut njome i da je i dalje ludo voli.
  


 


 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>