Style

Ljubav

Horoskop: Ovan će imati najbolju godinu ikada! Uspeh i sreća!

Ovan će imati najbolju godinu ikada! Horoskop koji sledi će obradovati pripadnike ovog znaka jer ih čeka uspeh i sreća na svim poljima, tako bar tvrdi najpoznatiji ruski astrolog.

Horoskop: Ovan će imati najbolju godinu ikada! Uspeh i sreća! Svet Plus
Zahvljujući položaju Jupitera, Ovnovi će osetiti veliko poboljšanje kvaliteta života. Ovom horoskopskom znaku će tokom 2022. godine baš sve ići od ruke.

Prema rečima astrologa, ova godina će biti jedna vrsta prekretnice. Ekspanzivni Jupiter prelazi u vaš znak 10. maja prvi put u poslednjih 10 godina i u tom periodu njegova aktivnost i uticaj na vaš znak će biti najjači, kaže ruski astrolog.


Jupiter se smatra dobrom planetom, tačnije planetom rasta i srećnih okolnosti. On donosi hrabrost preuzimanja rizika, uvećava vaše ciljeve i snove i tako će biti sve do 28. oktobra.


Kako će ovaj položaj planeta uticati na živote Ovnova?

Osetićete nalet pozitivne energije i bićete spremni za nove poduhvate. Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa ili promeni radnog mesta, u ovom periodu je prilika za to idealna.


Pozitivan uticaj ćete osetiti i na polju ljubavi. Oni koji su u vezi živeće u pravoj harmoniju, dok će oni slobodni biti u prilici da upoznaju zanimljive osobe koje će se boriti za njihovu naklonosti. Nećete morati mnogo da se trudite ove godine, udvarači će stizati sa svih strana.

Što se tiče zdravlja, i tu su vesti lepe. Zbog povoljnog položaja Jupitera bićete pošteđeni većih zdravstvenih komplikacija.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>