Region

Svet

Srđan i Dijana Đoković: Detalji koje možda niste znali!

Detalji koje možda niste znali! Srđan i Dijana Đoković upoznali su se na Kopaoniku, za vreme zimskog raspusta... Dogodilo se šta se dogodilo", reka je Srđan i odao supruzi priznanje.

Srđan i Dijana Đoković: Detalji koje možda niste znali! Screenshoot/Instagram
Kad im je sin Novak najbolji teniser svih vremena i trenutno svetska tema broj 1, prirodno je da se svi zapitaju ko su Dijana i Srđan Đoković"Došla je da skija i polaže za instruktora skijanja, a na kraju je ostala 'nasankana'. Ugledao sam je u plavom kombinezonu, zapazio njenu figuru. Nisam uspeo da je zavedem na prvu, trebalo mi je nekoliko dana uveravanja, ali na kraju sam uspeo", ispričao je Srđan Đoković i prisetio se trenutka kada je saznao da postaje otac.

"Začeo se Novak, a Dijana je posegla za nekim ženskim trikom i rekla mi je da ja nemam nikakve obveze, da je ona odlučila da rodi dete. Sve ostalo je istorija. Dogodilo se šta se dogodilo", reka je i odao supruzi priznanje.
"To što je ona sve istrpela sve ove godine, ma to je neverovatno! Pa i mene, težak sam. Ali i sve te okolnosti u kojima smo živeli, u kojima su deca odrastala. Čak 17 godina smo boravili po tuđim stanovima. Radila je, dojila je i čuvala Novakovu mlađu braću, i još nam slala novac da bismo igrali na turnirima", naglasio je Srđan, čija je supruga poreklom s područja Vinkovaca.

"Kada su ga upoznali, moji roditelji su rekli da je lep, markantan. Doduše, nisu bili oduševljeni što se tako mlada udajem. Još nisam završila fakultet, uradila sam neke stvari koje sam zacrtala, ali neke stvari se dogode nenadano. Nikad ne znaš šta ti život nosi", rekla je Dijana, koje je sa suprugom gostovala na televiziji Nova S i ispričala jednu komičnu dogodovštinu:

"Imali smo malo vremena za upoznavanje, ali naravno da smo upoznali jedni druge s roditeljima, niko ništa nije krio. Sigurna sam da su njegovi roditelji obratili više pažnju na to odakle sam. U jednom trenutku sam čak postala 'pevaljka' jer je sestra pokojne Srđanove majke bila nagluva. Naime, kada joj je Srđanova majka rekla da sam Hrvatica, prečula je reč i zaključila da sam pevačica", prisetila se majka Novaka Đokovića.Inače, Novakova majka Dijana je poreklom iz okoline Vinkovaca. Nakon što je ostala trudna, udala se za Srđana pre nego što je završila fakultet.

Dijanin otac, Zdenko Žagar, je Hrvat iz Vinkovaca, a trenutno živi u Beogradu na Čukarici. U intervjuu pre dve godine rekao je kako se oduvek izjašnjavao kao Jugoslaven. Od Novakove bake Sande se razveo, a druga supruga mu je preminula.

Ispričao je kako porodični odnosi nisu baš idealni, jer ga Novakova majka krivi za razvod i to mu ne može oprostiti. Ceni Novakovu suprugu Jelenu te im je bio i na venčanju.
 

Horoskop za prvih 6. meseci u 2022. godini, od januara do jula!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>