Region

Svet

Slobodan Batjarević Cobe postao deda! Najmlađi deda na svetu!

Pevač Slobodan Batjarević Cobe postao deda! Najmlađi deda na svetu, kaže on. Njegov sin Nebojša prošle godine dobio je ćerku Anu, ali je pevač tek sada otkrio vest o prinovi.

Slobodan Batjarević Cobe postao deda! Najmlađi deda na svetu! Screenshoot/Instagram
- Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost - rekao je s ponosom za „Grand online", pa nastavio o tome što je krio te lepe vesti od javnosti.

- Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo otkad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom.

- Nisam verovao kakav je osećaj biti deda sve dok na svet nije stigla moja prva radost, moja Ana. Presrećan sam. Tako je lepa, zlatna, samo se smeje po ceo dan. Svaki dan je gledam, slikam i radujem joj se i trudim se da sad svoju radost podelim sa svima i putem društvenih mreža, te tako sad sve češće možete da vidite naše zajedničke fotografije - ističe Slobodan, kom nova „titula" nimalo ne smeta.

- Neću biti deda, biću deka Cobe (smeh), to je slađe - zaključuje Slobodan Batjarević Cobe.

Inače, pevač pored Nebojše, koji je u Berlinu, ima i ćerku Slađanu koja živi u Leskovcu. U brak je stupio sa svega 18, a unuka je dobila ime po njegovoj supruzi Ani.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>