Region

Svet

Advokat Duška Tošića: Nikakvog nasilja nije bilo!

Nikakvog nasilja nije bilo! Nakon što je suprugu Jelene Karleuše izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati zbog optužbe za porodično nasilje, oglasio se advokat Duška Tošića.

Advokat Duška Tošića: Nikakvog nasilja nije bilo! Screenshoot/InstagramTvrdi da njegov klijent nije kriv i da nije došlo ni do kakvog nasilja nad Jelenom Karleušom, piše Kurir.

"Ono što možemo reći je da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju, znaju da je on porodičan čovek i ugledni sportista", izjavio je advokat Duška Tošića, Nikola.

Postavljeno je pitanje da li je bilo šamara, na šta je odgovoreno: 

"Dovoljno smo rekli. Sve je u redu, nemam ništa drugo da komentarišem. Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu".

Podsetimo, Jelena Karleuša je danas oko 12 časova prijavila Duška Tošića za porodično nasilje. Prvo osnovno tužilastvo je, kako mediji prenose, naložilo policiji da dostavi detaljan izveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz dokumentaciju dostavi i izveštaj lekara, nakon čega će biti odlučeno o daljem postupanju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/mondo.rs


>