Zdravlje

Ljubav

Muče vas bolovi u leđima i kolenima?! Ublažite ih na ovaj način!

Muče vas često bolovi u leđima i kolenima?! Ukoliko je vaš odgovor da, onda ste na pravom mestu! Ublažite ih na ovaj način!

Muče vas bolovi u leđima i kolenima?! Ublažite ih na ovaj način! Svet Plus
Ovo su tri jednostavne vežbe istezanja, za koje se nadamo da će vam pomoći. 

One se mogu primenjivati u kućnim uslovima, i ubrajaju se u laganije. Nadamo se da ste spremni, jer krećemo…Klečeći iskorak

Ova vežba je sjajna za opuštanje donjeg dela leđa i kukova. Za početak je potrebno da kleknete. Zatim iskoračite jednom nogom napred, pazeći da vam je noga na podu. Pogurajte koleno druge noge što je više moguće unazad, ispružite ruke iznad sebe i dišite.Istezanje zadnje lože

Ovu vežbu verovatno već poznajete, a odlična je za opuštanje u predelu kolena. Ispravljene kičme sedite na pod i ispružite jednu nogu dok je druga u opuštenom savijenom položaju. Nagnite se prema ispruženoj nozi i, ako je moguće, uhvatite je rukom i lagano povucite prema sebi.
Savijanje u raskoraku

Ovo istezanje pozitivno deluje na opuštanje leđa i zadnje lože. Stanite normalno, a zatim raširite noge oko 1 metar. Uz udah polako podignite ruke iznad glave i uz izdah savijte se napred. Ako je moguće, dlanovima dodirnite pod.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Citymagazine.rs

Povezane vesti:


>