Region

Svet

Nečista krv: Koštana je rođena sestra pobednika Pinkove zvezdice!

Serija "Nečista krv" se završila i svi su se pitali ko je lepotica u ulozi Koštane! Koštana je Marina Stanković, rođena sestra pobednika "Pinkove zvezdice"!

Nečista krv: Koštana je rođena sestra pobednika Pinkove zvezdice! Screenshoot/Instagram
Seriju zajedno sa Milutinom Petrovićem je režiro Goran Stanković, koji otkriva da su najteže našli ko će igrati Sofku i Koštanu.

– Što se tiče Koštane, tu je najveći izazov bio pronaći glumicu koja je romskog porekla, koja ume da igra, peva i glumi, a da pritom ima 14-15 godina, koliko je i Borina Koštana u drami imala, a da je na sve to najveća lepotica. U tom procesu ili bismo nailazili na ostvarene glumice koje umeju divno da pevaju i igraju, ali su bile znatno starije, ili je neki drugi element uvek falio.


– Najzad smo se odlučili za Marinu Stanković, koja je imala sve elemente koji su bili potrebni za ulogu, sem što nikada ranije nije glumila. Ispostavilo se da je Marina veliki talenat za glumu i da je uspela uz ozbiljne pripreme i rad da ostvari jednu upečatljivu i iznijansiranu ulogu i pruži verziju Koštane koju do sada nismo imali prilike nigde da vidimo.


Marina Stanković nije ime nepoznato široj javnosti, jer se takmičila u "Pinkovim zvezdicama" i rođena je sestra pobednika ovog takmičenja Ljube Stankovića. Ona će, kako otkriva Stanković, u ekranizaciji dela Bore Stankovića otpevati nekoliko numera.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srbija Danas

Povezane vesti:


>