Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Nedeljni horoskop 1. deo za period od 3. januara do 9. januara 2022. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja...

Nedeljni horoskop 1 deo: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Pred vama je jedna energetski jaka sedmica u kojoj će ishrana pratiti vaša raspoloženja I aktivnosti. Neka na vašem stolu češće bude juneće ili pileće meso, a poželjni su I tvrdi sirevi, jaja, sušeno voće I koštunjavi plodovi.

Ljubav

Sa emotivnim partnerom bi situacija trebala da bude skroz u redu. Može eto tu i tamo da se provuče po neki momenat nervoze, ali generalno gledano – to će biti kratkotrajni bljesak varnica koji će brzo da se razreši i pređe u dobro raspoloženje. Partner može da povremeno bude smoren zbog vaših reči ili postupaka – pa se trudite da ih ne bude previše. Ova je nedelja pogodna i za tajne aktivnosti – pa zauzeti – budite dobri! Slobodni Ovnovi – raspoloženje je dobro, aktivnosti sa prijateljima i preko društvenih mreža mogu vam doneti zainteresovanost i finu komunikaciju sa nekim. Izvolite – flertujte!

Posao

Za poslovni segment se u ovim danima vezuju dovršavanja, završavanja – meni to deluje kao neko veliko spremanje svega što je ostalo „otvoreno“ i neregulisano. Generalno gledano – ovi dani bi trebali da budu dosta mirni – ili neće biti nekih velikih aktivnosti ili ćete postojeće obaveze uglavnom lagano obavljati. Može biti malo užurbanosti u pojedinim trenucima, ali ništa spektakularno. Neki od vas se mogu ovajditi – da li kroz neki tip nagrada, unapređenja ili povećanja nadoknade za rad.

Zdravlje

Zdravlje je uglavnom stabilno. Jedino hronični bolesnici mogu osećati pojačanje tegoba.

 

BIK

Hrana

Trebali bi da izbegavate jednoličnu ishranu, kao I suvu hranu. Izbacite slatkiše I grickalice I izborite se sa napadima gladi koji će obično kretati u večernjim satima. Najviše bi vam odgovarala variva, supe ili čorbe sa junećim mesom.

Ljubav

Neki dašak zabrinutosti ili umora može postojati kod vas a vezuje se ili za porodični segment ili za opterećenost obavezama. U svakom slučaju – vaša energija će čas biti odlična i inspirativna, čas ćete biti preumorni, fizički ili mentalno. Ovo neće u nekoj većoj meri uticati na odnos sa partnerom, samo će vam povremeno donositi trenutke u kojima imate želju da se povučete, malo budete sami, odmorite mozak i telo od svega. Slobodni Bikovi – ovo jeste nedelja u kojoj vas neko može jako privući – to može biti nova osoba, ali može biti i vrlo intenzivna komunikacija sa nekim iz vaše prošlosti. Ne žurite, ko god da je.

Posao

Merkur koji se nalazi u vašem polju karijere i znaku Vodolije sigurno vam neće doneti nedelju u kojoj možete da plandujete i opustite se. Ne mora da znači da ćete imati neke ogromne obaveze – pre može da se desi da to budu sitne aktivnosti kojih ima puno, malo žurbe da se sve privede kraju, intenzivna komunikacija sa saradnicima, češći razgovori i kontakti sa nadređenima. Da, ti šefovi će vas povremeno nervirati – ali to se dešava u svakoj nedelji, ne samo u ovoj. Finansije – korektno stanje trenutno.

Zdravlje

Dosta osetljivo grlo i respiratorni sistem.

 

BLIZANCI

Hrana

Blizancima je sada potrebno ili dovoljno vremena za svaki obrok, ili pak namirnice koje su lako svarljive I koje neće opterećivati vaš želudac I varenje. Metabolizam vam je donekle usporen, pa ne smete da se pretovarujete jelom, pogotovo ne slatkišima I grickalicama.

Ljubav

Vaš vladar je u znaku Vodolije – znaku koji nosi energiju sličnu vašoj, koja vam prija. I partnerska planeta je dobro pozicionirana. Pošto ćete oboje biti „svoj na svome“ – teško je da će između vas dolaziti do neke veće problematike. Uglavnom ćete funkcionisati mirno – dobro, svako će malo vući na svoju stranu ali ćete uspevati da se dogovorite. Pred vama je mirna nedelja sa prilično pozitivnim dešavanjima. Slobodni Blizanci – trenutno ste više u fazonu provoda i zabave nego što ste zainteresovani za jača emotivna dešavanja. Prijaće vam kontakti sa suprotnim polom, prijaće vam i flertovanje i strast.

Posao

Vi ste u dobrom raspoloženju pa će biti lakše izaći na kraj sa bilo kojom potencijalnom poslovnom problematikom ili zahtevima od strane saradnika. Malo vas smara što presipate iz šupljeg u prazno kada je finansijski segment u pitanju – ali i u ovom sektoru može biti po koje prijatno iznenađenje i to u drugom delu nedelje. Ukoliko neke promene ovih dana zaživljavaju u vašoj poslovnoj okolini – prvi momenat će biti nešto zahtevniji i komplikovaniji po vas, ali ćete se brzo prilagoditi i snaći.

Zdravlje

Iako ste uglavnom dobro, ipak postoji mogućnost problema sa respiratornim sistemom. Stariji – cirkulacija, oscilacije pritiska, meteoropatske tegobe.

 





RAK

Hrana

Biće par dana u ovoj sedmici u kojima će vas hvatati napadi gladi, I to uglavnom noću. Ako ste rešili da svoju ishranu dovedete u red, pokušajte da se u ovim momentima uzdržite. U drugom delu nedelje apetit će se znatno pojačati.

Ljubav

Neki su čudnovati dani pred vama, bilo da ste zauzeti ili slobodni. U ovu nedelju ulazite sa rastućim Mesecom u partnerskom polju koji se susreće sa retrogradnom Venerom – što ukazuje da je pred vama period rešavanja emotivnih odnosa (svega onoga što ste u istim propustili ili zatrpali) a na istom mestu ćete imati i konjukciju retrogradne Venere i Sunca. Sve ukazuje da će se Rakovi baviti prošlošću – bilo da su u pitanju bivši emotivni partneri, stari znanci ili stara nerešena pitanja u vezama. Da li ovo znači da će biti nekih frka i rasprava u vezama? Ma jok, sve može izgledati potpuno normalno i funkcionalno….ali ispod površine – i partner i vi imate milion i jedno pitanje. Odgovori će krenuti uskoro, kroz razgovore.

Posao

Neka „ili-ili“ situacija u finansijskom segmentu. Ili će vam ova nedelja doneti prilive kojima se niste nadali, ili će se pak dogoditi da će troškovi biti baš baš pojačani što će dodatno opteretiti vaš budžet. Takođe, Rakovi mogu biti „široke ruke“ ovih dana – pa pre nego što potrošite sve do poslednjeg cvonjka – ipak se malo presaberite i povucite ručnu. Što se poslovnog sektora tiče – uglavnom otaljavanje obaveza kojima se baš i ne radujete. Bićete skloni i da odlažete obaveze – nemojte.

Zdravlje

Prehlade i problemi sa respiratornim sistemom.

 

LAV

Hrana

Željni ste prave, domaće atmosfere I obroka u krugu porodice I onih koji su vam najbliskiji. Sedmica u kojoj ćete više planirati način ishrane, ali I više uživati. Samo nemojte da konzumirate previše “suve” hrane – potrebno vam je više jela “na kašiku”.

Ljubav

Pomalo ste umorni od svega i sada vam je stvarno potrebno da vas nešto pokrene. Mars u polju zabave i uživanja i njegov dobar kontakt sa Saturnom – ipak obećavaju da zauzeti Lavovi mogu pronaći svoju inspiraciju u odnosu sa voljenom osobom. To je ona varijanta – daj da se provedemo, daj da uživamo, a može i malo strasti – i to je skroz ok. Sve ozbiljne teme i dileme – itekako ćete bežati od njih i sklanjati se. Slobodni Lavovi – i vas će kontakti sa društvom prodrmati i „dići“. A takođe vas može prodrmati i sve ono što se vezuje za prošlost i za kontakte sa bivšim emotivnim partnerima.

Posao

Pa, mora malo i da se radi u ovoj nedelji – ne možemo samo plandovati ili ludovati sa prijateljima. A to što morate da radite baš vam i neće prijati posebno. Ok, obavićete vi sve što se od vas očekuje i bićete odgovorni  – ali ćete gledati da uhvatite krivinu kad god možete. Samo nemojte otaljavati obaveze – posledice će vas stići vrlo brzo – već u narednih par nedelja. Kada su finansije u pitanju – najmanje ćete trošiti na sebe ali ćete zato biti vrlo velikodušni, čak pomalo rasipni kada su oni koje volite u pitanju.

Zdravlje

Može biti zdravstvenih tegoba, naročito kod hroničnih bolesnika i meteoropata.

 

DEVICA

Hrana

Samo od vas zavisi u kom ćete pravcu pokrenuti aspekte koji trenutno deluju na vas. Neke Device će se okrenuti zadovoljstvima I uživanju u hrani, dok će druge sada moći da naprave odgovarajući model ishrane koji će im jako prijati.

Ljubav

Mlad Mesec koji „raste“ u vašem polju ljubavi i uživanja i susreće se sa retrogradnom Venerom – i kod slobodnih i kod zauzetih Devica – vratiće potrebu za opuštencijom, za ljubavlju, za radošću. Doneće vam inspiraciju u ovoj nedelji i želju da svaki trenutak bude ispunjen i radostan. Želje su velike, realizacija možda i neće biti potpuna – ali ipak je nedelja pred vama dobra i ne kvarite je preteranim zahtevima i nervozom prema partneru. Slobodne Device – malo je verovatno da noviteti mogu da se „proguraju“ u ovom periodu. Prošlost je ipak na prvom mestu trenutno. Ali je zato dobra zabava i druženje tu.

Posao

Nesklad između onoga kako biste vi da provedete vreme i onoga što MORATE. Jer, hteli ne hteli – u ovoj ćete nedelji morati da odradite po koju obavezu i poslić – pa čak i ako su vam neradni dani ili ste na odmoru.Da ćete biti posebno inspirisani – pa i nećete, ali ono što se mora – mora se i vi ćete biti odgovorni i obaviti to. Po pitanju finansija – pa, očekuju vas veći troškovi. Ok, može biti i više priliva ali ste vi u ovoj nedelji baš raspoloženi da potrošite i malo date sebi na volju.

Zdravlje

Koliko god da se osećate dobro – ipak vaš imunitet nije najsjajniji. Čuvajte se prehlada.
 

Nedeljni horoskop 2. deo: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>