Region

Svet

Dragana Mirković otkrila šta je bio uzrok sukoba sa Brenom!

One su obnovile svoje prijateljstvo, a sada je Dragana Mirković otkrila šta je bio uzrok sukoba sa Lepom Brenom! Mnogi su nagađali razloge...

Dragana Mirković otkrila šta je bio uzrok sukoba sa Brenom! Screenshoot/Instagram
Godinama se spekulisalo da Lepa Brena i Dragana Mirković nisu u dobrom odnosu jer Dragana dugo nije bila na Grandu, kao ni Brena na DM TV. Pevačice su obnovile svoje druženje kada su se srele u Monte Karlu gde su obe bile na odmoru.


- Mnogo se nagađalo da su Brena i Dragana u svađi, a njih su samo životne okolnosti razdvojile – započinje priču izvor i dodaje:


- Dragana se udala i otišla u Beč, Brena je ostala u Beogradu. Obe imaju decu, karijere, sve je to mnogo obaveza. Ali to ne znači da su se nekad svađale. Ma taman posla. One se baš super slažu i nikada nisu imale ni jedan jedini problem - objasnio je izvor Scandala, a Dragana se prisetila svojih početaka na estradi i dana kada se nije odvajala od Brene:

- Posle dužeg vremena imale smo dosta vremena da pričamo zajedno o svemu, da se družimo i uživamo. Prisećale smo se mnogih emotivnih trenutaka u našim životima. Naročito vremena kada je postala mama, a ja bila slobodna devojka pa sam stalno bila sa njom. Kada sam se pojavila na sceni, Brena i Vesna Zmijanac su bile najpopularnije. Ni jedna ni druga nisu bile ljubomorne, a i zašto bi bile, obe su me prihvatile. Pitajte Vesnu kako me je hvalila i govorila da ću lom da napravim sa karijerom – objasnila je Dragana Mirković.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>