Region

Svet

Region

Serija Složna braća - Next Đeneration uskoro na tv-u!

„Složna braća – Next Đeneration“ je humoristička serija od 12. epizoda u trajanju od po 50 minuta. Uskoro na tv-u!

Serija Složna braća - Next Đeneration uskoro na tv-u! Screenshoot/Instagram
„Složna braća – Next Đeneration“ je nastavak istoimene, kultne serije Radio televizije Srbije iz 90-ih godina, uz koju su odrasle mnoge generacije.

Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojem dominira komedija zabune i u kome se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Scenario potpisuju dr Nele Karajlić i Srđan Janković. Reditelj serijala je Milorad Milinković. U glavnim ulogama pojavljuju se naši vrhunski glumci, od Nataše Ninković, Andrije Kuzmanovića, Marka Gvera, Raleta Milenkovića, Nenada Okanovića, Nikole Pejakovića, Ljubiše Savanovića, Zorana Cvijanovića, Milana Kovačević, Darka Ostojića i Miljana Prljete, pa sve do naših budućih zvezda Maje Čampar i Amara Ćorovića. U serijalu će nastupiti i poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta kao specijalni gosti.Uloge tumače:

Marko Gvero, Amar Ćorović, Maja Čampar, Darko Ostojić, Milan Kovačević, Radoslav Milenković, Nataša Ninković, Ljubiša Savanović, Nikola Pejaković i drugi.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/superstar


>