Region

Svet

Amar Gile pobeseno: Nataša Radan mi nije bila devojka!

Pevač Amar Gile je tokom snimanja novogodišnjeg programa pobesneo zbog pitanjao bivšoj zadrugarki! Nataša Radan nikada nije bila moja devojka! Ona mu žestoko uzvratila! 

Amar Gile pobeseno: Nataša Radan mi nije bila devojka! Screenshoot/Instagram
Amar Gile prisustvovao je snimanju Grandovog novogodišnjeg veselja i bio je dobro raspoložen sve dok ga nismo pitala za aferu sa starletom Natašom Radan.


- Novu Godinu planiram da dočekam sa svojom novom devojkom. Ne, ne radi se o Nataši Radan, ona nije moja devojka niti je ikada bila. Biće tu devojka sa kojom sam neko vreme u vezi, porodica, prijatelji i Elma Sinanović sa kojom nastupam - rekao je Amar.Bivša zadrugarka Nataša Radan oglasila se za portal Republika te žestoko odgovorila pevaču Amar Giletu.

Nakon što je Amar Gile na snimanju nogovodišnjeg programa "Granda" progovorio o odnosu sa bivšom učesnicom "Zadruge" Natašom Radan ona se oglasila za portal Republika i prokomentarisala sve ono što je on rekao, ali i poručila da pevač treba da joj se zahvali za sve.- Pa vidi ovako, ja sam se maltene iz svega isključila, gledam da pronađem svoj mir, pa me sve manje i manje interesuje ko šta priča i šta se dešava na javnoj sceni.. Ali kada se već po ko zna koji put dotični gospodin osvrće na mene, rekla bih samo da ja nisam bila devojka Amara Gileta, jer on nije bio u poziciji da bude moj dečko, on je bio samo preljubnik dok mu nisam završila razvod braka da može malo iskrenije da priča o svom životu i transparentnije radi neke stvari. Tako da ne treba on više mene da uzima u usta uopšte osim ako nije zahvalnost u pitanju. Ono kao zahvaljujem se Nataši Radan na svemu ovome zbog čega sam srećan danas. I to je sve, za sve ostalo ću mu uvek odgovoriti i argumentovano opravdati svaku svoju reč - izjavila je Nataša Radan 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>