Region

Svet

Tanja Savić neočekivanom izjavom o partneru iznenadila sve!

Pevačica Tanja Savić neočekivanom izjavom o partneru iznenadila sve! Mnogi nagađaju da ovo znači raskid između nje i Draška Stanivukovića.

Tanja Savić neočekivanom izjavom o partneru iznenadila sve! Screenshoot/Instagram




Pevačica Tanja Savić i graonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, kako su mnogi pomislili zbog Tanjinih reči, raskinuli su navodnu vezu.



Tanju su mesecima spajali sa političarem, a ona to nije potvrdila ni demantovala, a o svom ljubavnom životu nakon burnog razvoda od Dušana Jovančevića s kojim ima dva sina, nije želela previše da otkriva.






- Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta ne bih trpela... I ja sam za to, a, sad, brak nije toliko bitan - rekla je Tanja Savić.

Pevačica je podelila i šta joj je na duši, iz čega se da zaključiti da je stavila tačku na navodnu romansu sa gradonačelnikom Banjaluke.



- Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovek sam - rekla je Tanja za "Grand News" i dodala:

- Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije poenta, jer ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada... Znači ne treba mi niko.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>