Region

Svet

Bend S.A.R.S održao koncert u Kombank dvorani!

Bend S.A.R.S održao koncert u Kombank dvorani! Svirali su sve kultne hitove od "Buđav lebac", preko "Lutke" i "Perspektive", "Ti ti", "Ratujemo ti i ja", pa do dugo najavljivane premijere najnovije pesme "Hej kafano".

Bend S.A.R.S održao koncert u Kombank dvorani! Promo




Sedmočlana ekipa benda S.A.R.S nastupila je večeras prvi put pred publikom u Kombank Dvorani, time označavajuči kraj pauze od šest godina kada su poslednji put nastupili solo u Hali sportova.

Da se bend uželeo nastupa, ali i publika, govore žestoke ovacije publike koja je od prvog do poslednje sata nastupa, koji je trajao preko dva sata, sve vreme u ritmu muzike razmenjivala pozitivnu interakciju sa frontmenom Žarkom, ali i ostalim članovima kultnog sastava.
 
S. A. R. S je fanovima svirao sve kultne hitove od Buđav lebac, preko Lutke i Perspektive, Ti ti, Ratujemo ti i ja, pa do dugo najavljivane premijere najnovije pesme HEJ KAFANO. 






Podsetimo, frontmen i vokal Žarko Kovačević uoči nastupa je poručio da je predugo čekao solo koncert u prestonici, obećavajući veče za pamćenje:


"Iako smo prethodnih godina imali dosta festivalskih nastupa u našem gradu, na koncertu u Kombank Dvorani će fanovi S.A.R.S.-a imati jedinstvenu priliku da čuju i neke pesme koje odavno nismo uživo izvodili kao i neke nove koje tek pripremamo za novi album".

Podsetimo bend poimence čine, pored Žarka Kovačevića i Nevena Filipović – prateći vokal;
Aleksandar Luković – gitara;
Nenad Đorđević – bas gitara;
Milan Jejina – bubanj;
Boris Tasev – klavijatura, harmonika
Nebojša Pavlović - truba






S.A.R.S. je u periodu od svog nastanka, pa do danas, uspeo da održi preko 700 koncerata širom sveta, što u rasprodatim dvoranama, što na najznačajnijim muzičkim festivalima, i trenutno važi za jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru Balkana.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>