Zadruga

Parovi

Taki besan na Filipa Cara: Čim mi bude dala znak, ja krećem u napad!

Taki Marinković besan na Filipa Cara! Čim mi bude dala znak, ja krećem u napad i da krenem sa iznošenjem prljavog veša. Imao sam lepo mišljenje o njemu, ali...

Taki besan na Filipa Cara: Čim mi bude dala znak, ja krećem u napad! Screenshoot/Youtube
Raskid Maje Marinković i Filipa Cara propraćen je fizičkim obračunom i najstrašnijim psovkama i uvredama, zbog čega je reagovao i zadrugarkin otac Radomir Taki Marinković.

Ostao je zatečen uvredama koje je njegova ćerka dobila od Cara:

Šta treba da kažem posle onoga?! Šta god da kažem, oni će da se pomire sutra, ja stvarno nemam reči. Ne opravdavam takvo ponašanje ni njeno, ni njegovo. Ako nekog voliš, takve stvari ne smeš da izgovaraš nikome, ni u ludilu! Pa, na šta ono liči?! I ako bude onih poseta za Novu godinu, ja treba da dođem tamo, a ti treba da me pogledaš u oči?! Kako?! - šokiran je Taki.


Posebno ga je isprovociralo Carevo priznanje da ga je sramota što mu je Maja bila devojka.

Maja mu je bila dobra kada su ga svi ostavili u Beogradu, kad je bio bez igde ikoga, a sad ga je sramota što je sa njom? Šta reći.


Taki Marinković napominje da se suzdržava, te da o Caru još uvek neće osuti "drvlje i kamenje", ali da je spreman da ga raskrinka čim mu ćerka za to da dozvolu.

Čim mi bude dala znak, ja ću da krenem u napad i da krenem sa iznošenjem prljavog veša. Imao sam lepo mišljenje o njemu, ali... Njegov takav jezik - ne ide, stvarno! Skrenuo sam Maji pažnju da pazi, da je ne vređa, i evo šta se dešava. Ja imam žensko dete, bavio sam se čime sam se bavio, pa ni tim devojkama, koje su stvarno bile to, nikada tako nešto nisam rekao - zaključuje Taki za Pink.rs.


Do brutalnog obračuna Maje i Cara došlo je danas popodne, tokom trajanja radio emisije "Amnezija". 

U izolaciji, gde Car boravi kao potrčko, njih dvoje su se sukobili, zbog čega je obezbeđenje moralo da reaguje. Haos je nastavljen u radionici, gde su jedno drugom uništavali lične stvari, a sve vreme su se najgnusnije vređali i pretili jedno drugom. 


Ova drama završena je raskidom, nakon čega se Maja iz izolacije vratila u Belu kuću, dok je Car ostao u izolaciji, gde će naredne dane provesti zajedno sa Dalilom Dragojević, takođe ovonedeljnim potrčkom.
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>