Region

Svet

Kristina Kika Đukić je izvršila samoubistvo, a evo šta je pokazala obdukcija!

Oglasila se porodica! Kristina Kika Đukić je, kako prenose mediji, izvršila samoubistvo, a evo šta je pokazala obdukcija! Saopštenje prenosimo u celosti!

Kristina Kika Đukić je izvršila samoubistvo, a evo šta je pokazala obdukcija! Screenshoot/Instagram




Zbog brojnih spekulacija o smrti mlade influenserke Kristine Kike Đukić, njena porodica odlučila je da se oglasi saopštenjem, ali i da priloži nalaze obdukcije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje“ da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti.


- U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT (šifra c1156-21). Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga nećemo imati informacije o tome šta se tačno desilo.



- Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer Pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima.

- Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i neće stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak u 13h.

- Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od nje i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve - navodi porodica Đukić.









 

Viber

Autor: O.J
Izvor: telegraf.rs

Povezane vesti:


>