Region

Svet

Luna i Marko presrećni! Uživaćemo u toplom gnezdu!

Luna Đogani i Marko Miljković su presrećni, a imaju i puno razloga za to! Pokazali su kako izgleda njihov dom i poručili, uživaćemo u toplom gnezdu!

Luna i Marko presrećni! Uživaćemo u toplom gnezdu! Screenshoot/Instagram
Luna Đogani i Marko Miljković broje sitno do useljenja u novi dom na Bežanijskoj za koji su uskeširali oko 150.000 evra.Njih dvoje redovno obaveštavaju svoje fanove o sređivanju stana i pokazuju dokle su stigli sa radovima, a sada je Marko Miljković snimio šta im je novo stiglo od stvari.
Marko je tom prilikom pokazao kako sada izgleda njihov raskošni dom, ali i kada će se tu preseliti sa ćerkom Mijom.


- Trebaće nam još desetak dana da budemo mirni i da možemo da se preselimo. Bitno je da smo za Novu godinu u novom stanu. Nova godina, nova gajba. Sve ide u najboljem redu, ima malo kašnjenja, ali ne opterećujem se. Luna i ja dali smo maksimum za sređivanje - rekao je Marko i dodao:

- Uskoro ćemo da uživamo u našem toplom gnezdu. Stiglo nam je svašta nešto. U dečijoj sobi još uvek nema ništa. Kuhinja je delimično gotova.

- Svi koji se sele znaju koliko je naporno. Imamo milion obaveza. Jedva uspevamo da stignemo sve. U sve to i beba i dnevne obaveze - istakla je Luna. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>