Zadruga

Parovi

Marija Kulić očajna! Miljane smo se odrekli!

Miljane smo se odrekli, kući nije došla! Marija Kulić očajna, teško je podnela diskvalifikaciju svoje ćerke Miljane iz "Zadruge 5" zbog fizičkog napada na bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu.

Marija Kulić očajna! Miljane smo se odrekli! Screenshoot/Instagram

Kako izvor tvrdi, Mariji Kulić je pozlilo nakon što je čula kakav je skandal Miljana napravila. 


Iako se nagađalo da će Kulićeva iz Šimanovaca uputiti ka porodičnoj kući u Nišu, ona je ostala u Beogradu, jer se navodno plaši reakcije svojih roditelja na njen najnoviji postupak.

Marija i Siniša Kulić, koji su teško bolesni i zabranjen im je svaki vid stresa i nerviranja, od njene diskvalifikacije ne mogu da dođu sebi. Iz kuće ne izlaze, a preko ove sramote svojoj ćerki neće preći.Marija se jutro posle incidenta u kom je Miljana mučki prebila Zolu štiklom po glavi dok je spavao, oglasila za medije.

"Očajni smo, meni je pozlilo, a ne smemo da se nerviramo. Ne znam gde je Miljana, kući nije došla. S njom smo završili, u crno nas je zavila. Nemam komentar, ne mogu da pričam više, prijatno." – ispijenim glasom rekla je Marija za medije.


Kamere emisije "Paparaco Lov" snimile su nedavno Mariju tokom šetnje i šopinga po Nišu. Ona je drastično promenila svoj fizički izgled, a sudeći po snimcima, Marija je zbog bolesti smršala više od 30 kilograma.
Kako se navodi u medijima, Miljana Kulić se zaputila u jedan prestonički hotel gde je trebalo da prespava.

U jednom trenutku, bilo joj je loše, pa je hitno morala do klinike "Laza Lazarević" kako bi je lekari pregledali i prepisali terapiju. Kako se dalje navodi, Kulićeva se nakon pregleda vratila u hotel, a celu noć nije uopšte spavala.
 

Veliki godišnji horoskop 2022: Vaga, Škorpija, Strelac!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs


>