Zadruga

Parovi

Ana Korać: Miljana Kulić i Maja Marinković imaju dosta sličnosti!

Ana Korać se oglasila i oštro osudila neuračunljivo ponašanje zadrugarki! Miljana Kulić i Maja Marinković imaju dosta sličnosti! Od kad žene biju muškarce, stvarno mi ništa nije jasno... 

Ana Korać: Miljana Kulić i Maja Marinković imaju dosta sličnosti! Screenshoot/Instagram/Youtube






Razlupane glave i jezive scene povređenih zadrugara obeležile su žurku. Brutalne scene su šokirale javnost i ostavile milionski auditorijum u stanju šoka. 

Naime, Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge 5, nakon što je Lazaru Čoliću Zoli štiklom rascepala glavu, a ovom neviđenom masakru, predhodilo je Zolino flertovanje i ozvaničenje veze sa Nevenom, zbog čega je kontroverzna Nišlijka doživela pomračenje i napravila neviđeni karambol.






Povodom ovih strašnih scena, oglasila se i popularna Ana Korać, te je iznela svoj sud o Zolinom krvoproliću , istakavši da Miljani više nije mesto u rijalitiju:


Miljani nije mesto u rijalitiju, ona jednostavno nijen više za to. Za opstanak u Zadruzi, potrebno je da budes neizmerno psihički jak, a ona je nešto sasvim suprotno. Nestabilna je i to je razlog ovakvih užasnih scena. Ona  treba da bude kući sa svojom detetom, a ne da se bije po Zadruzi - smatra Koraćeva, a onda se dotakla i Maje Marinković, kojoj podsetimo poslednjih dana, takođe nije strano da fizički nasrne na partnera:


- Ja ne znam šta je to više sa ženama. Od kad žene biju muškarce, stvarno mi ništa nije jasno. Mislim da su njih dve jako slične, obe imaju neki psihički poremaćaj, ali ja smatram to opet proizilazi iz porodice. Možda su pretrpele to, kao neki vid porodičnog nasilja, a sada im je ovo kao neki bunt. Mislim, kako se meni nikad to nije desila. Zato što sam ja iz normalne porodice i lepo sam vaspitana - završava Koraćeva izlaganje za portal Republika.
 

Miljana Kulić: DISKVALIFIKACIJA zbog agresije! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>