Region

Svet

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina! (VIDEO)

Ana Stanić je objavila maksi singl “Moja Nova godina” sa tri nove autorske novogodišnje pesme. Autor muzike i koautor tekstova je Ana, dok su aranžmane radili Ivan Ilić, Vukašin Marković i Mladen Pecović.

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina! (VIDEO) Foto: Sara Apostolović




Inspirisana tradicijom mnogih svetskih muzičkih zvezda da objavljuju božićne albume, a željna da tako nešto postoji i kod nas, naročito u ovo sumorno vreme kada je praznična euforija sve manje prisutna, okupila je veliki broj vrsnih muzičara i kroz pesme “Božićno jutro”, “Ti i ja” i “Noći ledena”, dala svoj doprinos podizanju  novogodiśnjeg uzbuđenja i prevazilaženju praznične teskobe. Autor muzike i koautor tekstova je Ana Stanić, dok su aranžmane radili Ivan Ilić, Vukašin Marković i Mladen Pecović.



“Već neko vreme želim da objavim ovako nešto i presrećna sam što je napokon tu, naročito jer su sada praznici skoro obesmišljeni, a šta će pre da nas spasi nego mašta i magija. Dug i složen rad je iza mene jer je ovo poseban muzički i tekstualni pravac, ali na kraju sam, uz pomoć divnih muzičara sa kojima sam sarađivala, uspela da napravim 3 pesme različitog raspoloženja, ali sa zajedničkom emocijom topline, nade i ljubavi.” izjavila je zadovoljna Ana Stanić.











 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>