Region

Svet

Region

Serija Besa 2, epizoda 3: Počinje potraga! (VIDEO)

Serija "Besa 2", epizoda 3. biće emitovana na Super Star kanalu u subotu 3. decembra u 21. čas. Počinje potraga za odgovorima!

Serija Besa 2, epizoda 3: Počinje potraga! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
U predhodnoj epizodi:

Porodica Perić na potpuno neočekivanom mestu i u nepotpunom sastavu (bez ćerke i sestre)  slavi Vidanov rođendan. 

Sin Dardana Beriše, Driton, se vraća u Crnu Goru iz Italije da sahrani dedu, iako je on želeo da bude sahranjen na Kosovu. 

Dritonov brat od ujaka Iljir Sokolji već vodi uspešan posao iz svoje vile na Ženevskom jezeru.


Inspektor Petrit Koci je živ i uz to oženjen. 

Petritova partnerka iz policije Divna nastavlja da prati aktivnosti klana Beriša, dok bivši muž preti da će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom.

Luka trpi pritisak jer mu je u poslu sa kokainom direktna saradnica Ana, koja želi od njega da sazna ko joj je ubio brata. 


Jedna smrt u klanu Beriša i neočekivani kraj rođendana Vidana Perića pokrenuće niz neverovatnih događaja koji će postaviti pitanje da li je uvek moguće održati datu reč?Besa 2 epizoda 3:Uroš se budi iz kome nakon nesreće. Doktori pokušavaju da saznaju da li ima on nameru da naudi sebi ili nekom drugom...


Uroš od Kaspara pokušava da sazna gde je Petrit Koci. Želi da mu se osveti, jer nije ispunio obećanje kada je garantovao da će mu čuvati i sačuvati porodicu.

Petrit odlučuje da poseti Dardana u zatvoru i poručuje mu da se besa ne gazi.

Driton, i pored očeve zabrane, preuzima klan Beriša i kreće u pregovore sa Iljirom oko priprema dela posla sa kokainom na Kosovu i u Crnoj Gori.Pod sloganom “Porodica je sve”, nastavak “Bese” u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, kroz 10 epizoda donosi nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u    

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>