Region

Svet

Podignut optužni predlog protiv Bjelogrlića!

Podignut optužni predlog protiv Dragana Bjelogrlića zbog napada na Antonijevića! Bjelogrlić je posredstvom svog advokata ponudio primenu načela oportuniteta!

Podignut optužni predlog protiv Bjelogrlića! Screenshoot/Instagram


Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv Dragana Bjelogrlića za krivično delo nasilničko ponašanje i predložilo kaznu zatvora od šest meseci – potvrđeno je u ovoj pravosudnoj instituciji, javlja Nova.rs.

Dragan Bjelogrlić je uhapšen 23. avgusta zbog nasilničkog ponašanja za šta je propisana kazna zatvora od šest meseci do pet godina zatvora. Po nalogu tužilaštvo određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a na slobodu je pušten dan kasnije, podseća Nova.rs.

Do sukoba je došlo u kafeu hotela „Ambasador“ u centru Niša, gde su boravili gosti glumačke manifestacije „Filmski susreti“. Reditelj Predrag Gaga Antonijević je oko četiri sata ujutro pozvao policiju i kazao da ga je Bjelogrlić tukao. Rekao je da je sedeo u kafe baru kada mu je Bjelogrlić sa kojim je od ranije u lošim odnosima i sa njim vodi i sudske sporove, prišao i bez ikakvog razloga i povoda mu zadao dva udarca u glavu. Bjelogrlić je, s druge strane, rekao da je naseo na provokacije i da mu je žao zbog toga.Kako je Nova.rs nezvanično saznala, Bjelogrlić je posredstvom svog advokata ponudio primenu načela oportuniteta, odnosno da okrivljeni plati 100.000 dinara u dobrotvorne svrhe a da ne bude krivično gonjen ali je tužilaštvo taj predlog odbilo i optužilo ga.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/nova.rs

Povezane vesti:


>