Region

Svet

Region

Premijera Besa 2, epizoda 1: Osveta! (VIDEO)

Premijera serije "Besa 2"! Epizoda 1. pod nazivom "Osveta" biće emitovana na Super Star kanalu 27. novembra 21. čas. Takođe seriju možete pogledati i na Prvoj televiziji nekoliko dana kasnije, tačnije 1. decembra u 22 časa.

Premijera Besa 2, epizoda 1: Osveta! (VIDEO) Foto: Adrenalin produkcija




Uroš Perić i njegova porodica nalaze se na potpuno neočekivanom mestu, dok su šef mafije Dardan Beriša i inspektor Interpola Petrit Koci smešteni u neočekivane zaplete i sitiacije.

Uroš, Marija i Vidan nemaju nikakav kontakt sa Unom. Una, koja je odlučila da ostane da živi u Beogradu sa Lukom, brine o bebi.

Driton je imao niz operacija koje su mu omogućile da ponovo govori. On živi u Italiji.






Uprkos očevoj zabrani, Driton Beriša željan osvete vraća se u Ulcinj i pokreće niz dogadjaja koji će nametnuti dilemu da li je uvek moguće održati datu reč i zaštiti porodicu.

Druga sezona serije BESA radjena je u koprodukciji Adrenalina i Telekom Srbija.

Serija "Besa", snimana je po originalnoj ideji Srdjana Šapera, kreatori su Toni Džordan i Igor Stoimenov.





 

Serija Besa 2, epizoda 2: Nesreća i posledice! (VIDEO)





Serija BESA snimana je na više od 200 lokacija, koje obuhvataju više zemalja uključujući Estoniju, Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku itd.

Internacionalnu glumačku postavu čine Radivoje Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Lana Barić, Gresa Palaska, Mensur Safqiu, Sebastijan Cavazza, Milica Gojković, Milan Marić, Relja Poopović, Florist Bajgora, Dušan Kovačević, Tristan Halilaj i drugi.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>