Region

Svet

Region

Bliži se finale serije Crna svadba: Nataša će se istopiti kao voštana figura!

Bliži se veliko finale serije "Crna svadba" u kojoj Jelena Đokić tumači lik psihologa Nataše Janković. Nataša će se istopiti kao voštana figura... čeka je sunovrat!

Bliži se finale serije Crna svadba: Nataša će se istopiti kao voštana figura! Screenshoot/Instagram
Gledaoci koji prate seriju, pitaju se da li je Nataša famozni "crni vojvoda", a glumica diplomatski odgovara:


- Ona je jedna vrlo ostvarena žena, izborila se za sve svoje pozicije u životu, od škole preko posla, ona je tražena, ostvarila se kao majka. Muškarca je sklonila jer je tako htela, ali je sa njim nastavila neki polukinki odnos, neko ko izgleda kao da drži sve konce u rukama. 


Bilo je vrlo zanimljivo raditi nju i pristupiti joj, ali već negde od druge epizode kreće njen sunovrat i brisanje svih njenih stamenih štikli na kojima je stajala, kao neka špicasta karijatida koja se poput voštane figure topi do poslednje epizode, gde postane kapljica vode - otkriva glumica u mejking-ofu serije.


Ona posebno hvali saradnju s rediteljem Nemanjom Ćipranićem.- Neke njegove indikacije kosile su se s mojim unutrašnjim nagonom. Ponekad mi je zvučalo da je to previše jako i agresivno, ali sam što više pokušala sprovesti i otelotvoriti to što je tražio. Znam da to meni pomaže da budem drugačija, da budemo što više taj lik i što se više pomerim od Jelene i nečega što sam ja do sada radila. 
Što ti je zadatak teži i koliko god ti sada svoje telo, namerno, prevariš da ono luči neke neprijatne, od adrenalina i kortizola, u isto vreme mi lučimo domapin i serotonin, neki miks zadovoljstva nakon nekog teškog rada. Koliko god da je teško, ukoliko si uspeo nešto što si želeo, ti odlaziš srećan - iskrena je članica Ateljea 212.

 

Prava Crna svadba! Jeziv snimak! (VIDEO)
Jelena je otkrila i da je malo sujeverna...

- Radila sam na tome da baš ništa nemam od čega bih bila zavisna, da nešto moram uraditi pre nego izađem na scenu, imam neki običaj, to nije sujeverje, kad mi se desi nešto loše, samo kažem:"Sve zlo sa tim". Svi se borimo sa tim nekim demonima, ja ih zovem beštijama u sebi i smatram uvek velikom pobedom kada uspem da je ugušim. Saksija koja je puna ljutnje, gneva, ljubomore, zavisiti je pogodno tlo da svašta izraste iz čoveka i velika je lepota kada uspeš to da ugušiš - zaključuje Đokićeva, koja će u novim epizodama imate scene sa suprugom Svetozarom Cvetkovićem.

 

Crna svadba epizoda 9: Što manje znaš, to je bolje za tebe! (VIDEO)


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir


>