Region

Svet

Region

Besa 2: Neočekivani zapleti i situacije! (VIDEO)

Besa 2, nastavlja se tri godine kasnije pošto je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše. Neočekivani zapleti i situacije nastavljaju se od 27. novembra na Super Star kanalu!

Besa 2: Neočekivani zapleti i situacije! (VIDEO) Promo



Potresna i uzbudljiva priča počinje kada Uroš Perić, običan porodični čovek iz Beograda, vozeći kombi na službenom putu u Crnoj Gori, doživi saobraćajnu nesreću koju je izazvala mlada devojka, ćerka Dardana, opasnog šefa mafijaških poslova na Balkanu, koji živi u Ulcinju.

Ovaj sudbinski događaj, na koji niko nije mogao uticati, zauvek povezuje dva potpuno različita čoveka, njihove živote i dalje puteve. Tokom serije oni se na čudan način povezuju i zbližavaju.







Dardan daje Urošu besu, zakletvu koja se mora održati po cenu života, da će sačuvati njegovu porodicu od krvne osvete nakon što on za njega  izvrši pet ubistava. Nakon toga, Uroš će ponovo biti slobodan čovek. Na tom putu, osim Dardanove senke, Uroša u stopu prati i inspektor Interpola Petrit Koci, koji vođen svojim dubokim ličnim motivima želi da stane na put Dardanu Beriši.

Prva sezona serije BESA, radjena je u koprodukciji Adrenalina i Red Planet Pictures.








Besa 2:


Druga sezona serije „Besa“ nastavlja se tri godine kasnije pošto je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše: da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi iskupio sopstveni život. Uroš Perić i njegova porodica nalaze se na potpuno neočekivanom mestu, dok su šef mafije Dardan Beriša i inspektor Interpola Petrit Koci smešteni u neočekivane zaplete i sitiacije.

Uprkos očevoj zabrani, Driton Beriša željan osvete vraća se u Ulcinj i pokreće niz dogadjaja koji će nametnuti dilemu da li je uvek moguće održati datu reč i zaštiti porodicu.

Druga sezona serije BESA radjena je u koprodukciji Adrenalina i Telekom Srbija.






Serija Besa, snimana je po originalnoj ideji Srdjana Šapera, kreatori su Toni Džordan i Igor Stoimenov.

Serija BESA snimana je na više od 200 lokacija, koje obuhvataju više zemalja uključujući Estoniju, Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku itd.

Internacionalnu glumačku postavu čine Radivoje Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Lana Barić, Gresa Palaska, Mensur Safqiu, Sebastijan Cavazza, Milica Gojković, Milan Marić, Relja Poopović, Florist Bajgora, Dušan Kovačević, Tristan Halilaj i drugi.






Prema oceni stručnog žirija serija je proglašena za najbolju u 2019. godini i postala je omiljen serijski program gledalaca.

Serija „Besa“ osvojila je Zlatnu antenu za najbolju seriju, kao i za najbolju muziku, kompozitora Nemanju Mosurovića, najbolju fotografiju i  direktora fotografije Igora Šuntera.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Adrenalin

Povezane vesti:


>