Ostalo

Smeno

Privlačenje novca u dom u 2022. godini! Sreća će zakucati na vrata!

Privlačenje novca u dom u 2022. godini!  Prema verovanju, ukoliko uradite ovo, sreća će zakucati na vaša vrata! Sledite sedam ključnih koraka i novac ćete privlačiti kao magnet!

Privlačenje novca u dom u 2022. godini! Sreća će zakucati na vrata! Svet Plus
Drevna kineska filozofija uređenja prostora fengšui ima za cilj slobodno kretanje pozitivne či energije kroz prostor, ali prema feng šui stručnjacima, određeni trikovi i proimene u domu mogu pomoći da poboljšamo neki sektor života - bilo da je to karijera, novac, ljubav ili sreća.
Evo nekoliko feng šui jednostavnih pravila za privlačenje novca u dom u 2022. godini:

1. Fokusirajte se na određenu feng šui zonu u vašem domu koja je povezana sa novcem i finansijskim prosperitetom, ova zona je uvek u jugoistočnom delu vaše kuće. Važno je da prostor u ovom delu doma uvek bude slobodan i otvoren, kako bi energija prosperiteta tekla. 


Stvorite u njemu lepu atmosferu, a možete postaviti u tom delu i feng šui amajlije za privlačenje novca.2. Stavite biljke u zonu prosperiteta da biste podstakli rast u svim oblastima vašeg života. Postoji veliki izbor feng šui biljaka za koje se tvrdi da privlače obilje, a jedna od najpoznatijih je krasula, drvo novca, ali ne smemo zanemariti i moć privlačenja i energetski uticaj bambusa.
3. Držite činiju voća na trpezarijskom stolu kao znak bogatstva. Posebno se preporučuje prema feng šuiju držanje pomorandži u korpi voća jer ova voćka simbolizuje prosperitet, ali i veruje se da čisti energiju u prostoru.4. Možete da okačite veliko ogledalo u prostoriji da odražava sliku onoga što je na stolu, odnosno porodične trpeze, kako bi se simbolično udvostručilo bogatstvo. Važno je da ne kačite ogledalo domu tako da se u njemu vidi odraz ulaznih vrata jer to može ukazivati na odliv dobre energije.

5. Koristite moć vatre! U feng šuiju se veruje da izvori vatre (rerna, šporeti i peći na gas) stvaraju energiju u domaćinstvu. Tu se susreću svi elementi potrebni za održavanje porodice. 


Najbolje mesto za postavljanje ovih izvora je u sredini sobe, gde kuvar sve vidi i ne može biti iznenađen. Ako je rerna pored zida, najbolji način da to popravite je da postavite ogledalo iza nje.


6. Boje za koje se veruje da privlače novac u 2022. godini su crvena, zelena, crna i žuta. Takođe, možete koristiti crvenu ili nijanse poput koralne, narandžaste, ljubičaste ili ružičaste da aktivirate zonu bogatstva, piše Lovesensa.7. Osim za dom, važno je i da uredite i svoj novčanik za privlačenje novca. Evo koja feng šui pravila za novčanik donose obilje, a šta treba izbegavati:
1. Nemoj da ti novac bude zgužvan

2. Unutar novčanika rasporedite svoj novac prema vrednosti (u rastućem ili opadajućem redosledu) – izaberite veći novčanik da vam novac ne bude zgužvan

3. Pravilo 3 novčanika:

1 – novčanik koji koristite svaki dan,
2 – novčanik u kojem držite novac za račune i troškove,
3 – novčanik za čuvanje dodatnog novca.Na ovaj način, ako ste platili račune i ostalo vam je nešto sitnog novca, stavite u novčanik 3. Radite to najmanje godinu dana i videćete rezultate.

4. Napišite na papir svoj srećan broj i stavite u novčanik

Možete nacrtati i znak beskonačno i staviti u novčanik - izbegavajte da čuvate račune, papiriće, stare kartice i vizit karte u novčaniku.

5. Najvažnije feng šui i životno pravilo za privlačenje novca u 2022. godini jeste da osvestite da zaslužujete obilje i da ga možete ostvariti. Već sada postavite nameru, radite na njoj pažljivo i sa puno ljubavi, a novac koji želite doći će kao plod truda u pravom trenutku.

 

Energetska pića su mnogo štetnija nego što se mislilo!

Serija Crna svadba epizoda 7: Mitar uspeva da pronađe Natašu! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa.rs

Povezane vesti:


>