Zadruga

Parovi

Otac Milane Šarac: Kupila rendž rover od konobarisanja? Bilo mi je čudno...

Otac aktuelne učesnice "Zadruge 5“ Milane Šarac Mime, Aleksandar Šarac progovorio je o spekulacijama da se njegova ćerka bavila prostitucijom. Kupila rendž rover od konobarisanja? Bilo mi je čudno...

Otac Milane Šarac: Kupila rendž rover od konobarisanja? Bilo mi je čudno... Screenshoot/Instagram
- Milana je nakon završetka srednje škole prodavala sladoled i s vremenom je odlučila da ide u inostranstvo da radi. Prvo je otišla u Crnu Goru, pa u Švajcarsku, zatim u Nemačku. Kad ode u svet, vraćala se samo na nekoliko dana i opet odlazila. Tako da nisam imao uvid u njen život. Više je viđala majku, moju bivšu ženu, pošto je i kod nje bila nekoliko puta. Tamo je konobarisala, koliko ja znam, i to u srpskim klubovima, kod naših ljudi. Hvalila se velikim dnevnicama, sve mi je to bilo čudno, pogotovo u Švajcarskoj, tad je kupila rendž rover. 


Zvao sam bivšu da je pitam jer su do mene stigle te priče o prostituciji, ne znam šta da vam kažem, Mima je moje dete, sve bih joj oprostio, šta god da uradi tamo, da uzme pušku i sve ih pobije, oprostio bih joj. I da spava s nekim, šta da radim, sigurno da ne bih gledao.Zadrugarkin otac je otkrio i kakav je odos ćerka imala sa njim.

- Milana je imala deset godina kada smo se moja supruga Vesna i ja razveli, nakon razvoda Milana je sudski pripala meni jer je majka odmah po razvodu napustila zemlju, pa je sud odlučio da Milana živi sa mnom. Posle sam se oženio Sanelom, a Mima je dobila sestru. Njena majka se odselila, danas živi na relaciji Nemačka- Austrija. Ne čujemo se često. Sporazumno smo se razveli, nije bio stresnih situacija, ali bez obzira na to, svako dete ne može normalno da podnese razvod, ma koliko se roditelji trudili. Nismo hteli da Mima pati. 


Kad je odrasla, više je vidala majku, s kojom je imala turbulentan odnos, nekad su razgovarale, nekad nisu. Kao i sve majke i ćerke, ništa posebno. Moja žena Sanela, Milanina maćeha, prihvatila ju je kao sestru jer su po godinama bliže. Moja supruga je od mene mlađa 15 godina, a Milana od nje deset, tako da joj se Milana više poveravala oko nekih stvari nego meni. Sanela ju je gledala kao svoje dete. Nikad nismo razdvajali ćerke, letovali smo zajedno, nikad nismo imali probleme. Za njih dve više su mislili da su sestre nego ma ćeha i pastorka.
Na putu za Šimanovce otkrila mu je taktiku u vezi s učesnikom Nikolom Grujićem.- Kad je Milana rekla da ulazi u "Zadrugu", nisam joj verovao, bili smo na moru u Albaniji i ona je govorila kako će ući u rijaliti, a ja sam joj rekao: „Ne lupetaj, ko si ti da uđeš tamo“. Ona je samo govorila: "Samo me gledaj, videćeš da ću ući. Međutim, bio sam šokiran, nikad niko od nas to nije gledao ni pratio. Ja sam sportski tip, mene samo sport zanima. Šid je mali, svi sve znaju, ljudi gledaju, svi mi govore: "Ćerka ti je super". Da li stvarno tako misle, ne znam. Ja im kažem: „Nije uvek super, nemojte tako“, ali oni kažu: „Ma sve je to super, to je rijaliti, to tako ide“. 


Uglavnom, dobijam pozitivne komentare. Nisam bio za to da ona uopšte uđe, ali ima dovoljno godina da zna šta radi, ne mogu da joj zabranim. Ponavljam, nisam joj ni verovao da ide dok nije došao dan da krene. Kada sam je vozio za Šimanovce, rekla mi je da ima taktiku. "Videćeš da ću ostati dugo, “tako mi je rekla, pa mi je pomenula tog Gruju i neku taktiku, čak je spomenula i njegovu suprugu i to kako će se ona osećati. Šta je naumila, stvarno ne znam. Tek sam sad shvatio da se to stvarno dešava, pa joj želim da ostane što duže, kad je već sama izabrala.- Nisam od onih očeva koji bi je za kosu izvukao odande, kad bi nešto i uradila, koliko sutra bi to preokrenula da bi smirila situaciju i izvukla se iz svega. Svesna je šta bi to značilo za porodicu. Što se tiče njenog odnosa s oženjenim Nikolom, mislim da je to trenutna faza. Ne verujem da će ići daleko. Njena majka mi je slala poruke i krivi mene što je Milana u rijalitiju, ali i ona je poznaje - kad ona nešto odluči, biće tako, nema druge.

Aleksandar je potkrio da li je istina da je Milana ostavila dečka pred oltarom.


- Pre dve-tri godine imala je ozbiljnu vezu, on je bio ozbiljan momak, igrao je košarku i hteo je da se oženi njom, a ona nije htela ni da čuje. Rekla je: „Ne pada mi na pamet da se udajem sada“, jedino za tu vezu znam, čak sam upoznao i njegove roditelje. On je dobio novi posao u Novom Sadu i hteo je da je vodi, da se oženi njom, ostavila ga je, praktično, pred oltarom. Otad nije imala veze, bar koliko ja znam.Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>