Zadruga

Parovi

Dalila tražila papire za razvod, a onda izjavila da se predomislila!

Dalila, još uvek Dragojević tražila papire za razvod, a onda izjavila da se ipak predomislila i da ne želi da se razvede u rijalitiju. Na ovo se oglasio i David Dragojević...

Dalila tražila papire za razvod, a onda izjavila da se predomislila! Screenshoot/Youtube





"Evo! Tražim papire za razvod ovde i sad! Papire za razvod zbog boli u grudima! Evo, da dečko više ne bi imao bol u grudima i da bi nastavio svoj život normalno - papiri za razvod braka, da mi produkcija obezbedi advokata ili da kontaktira moju advokaticu iz Beograda, da se sve fino lepo dogovorimo, pa da završimo konačno i te papire. I nema više ovako i onako - bivša žena i bivši muž, doviđenja, prijatno!", rekla je Dalila, a voditelj je rekao da je njen zahtev čuo Veliki šef, te da će poraditi na tome. 


"Moram da se naviknem na to da mi je žena u šaragama, i to je to. To su ona zadnja mesta u autobusu... I ja sam nekad bio, ali sad sam ovde za volanom, moram sve da vidim. Pustiću njihovu sreću, neka ne gledaju da li se smejem ili ne. Mnoge stvari sam preplakao ovde, izlomio se... Ništa mi drugo ne preostaje nego uspomene koje imam", rekao je Dejan Dragojević.

"Bila je u avionu, sad je u šaragama. Leteli smo, znaš kako smo leteli... A onda je ona htela da siđe, ja sam polako spuštao spejsšatl...", šalio se Dejan.








Potpuno neočekivano, Dalila Dragojević ponovo je prekinula emisiju i donela novu odluku u vezi razvoda, a gotovo svi su ostali u šoku:

Darko, ja samo moram nešto da kažem, prenaglila sam... Ipak ne želim da se razvedem u rijalitiju - saopštila je Dalila.




 


David je više nego zadovoljan činjenicom da Dalila želi razvod braka što pre, te se povodom svega oglasio na svom Instagramu:


''Snajka'' advokati i papiri na moj račun! Noćas Dača časti - napisao je David, dok je u pozadini išla pesma ''Noćas kuća časti''.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>