Zadruga

Parovi

Počinje noćna mora za Cara i Dalilu! U rijaliti Zadruga ulaze Maja i Mladen!

Počinje noćna mora za Filipa Cara i Dalilu Dragojević! U rijaliti "Zadruga 5" ulaze Maja Marinković i Mladen Vuletić! Mnogi navijaju za ovako nešto jer veruju da će se stvari iz korena promeniti i da će se promeniti čitav tok rijalitija.

Počinje noćna mora za Cara i Dalilu! U rijaliti Zadruga ulaze Maja i Mladen! Screenshoot/Instagram/instagram
Već neko vreme se spekuliše da će Filipova bivša devojka uskoro ući u Zadrugu, a taj dan je konačno došao.

Prema rečima izvora bliskog Maji Marinković, ona će najverovatnije već ovog vikenda postati deo pete sezone najgledanijeg rijalitija, što je i sama nagoveštavala. Mnogi navijaju za njen ulazak i veruju da će svojim skandaloznim ponašanjem pomrsiti konce Dalili i Caru, piše Kurir.


Podsetimo, Maja Marinković i Filip Car su otpočeli vezu letos, nakon što su izašli iz "Zadruge 4", a njihov odnos je bio jako buran. Jednom prilikom su se čak i potukli u stanu u pola noći, pa je dolazila i policija. Komšinica je tada za medije rekla da je njihova rasprava bila žustra i jeziva i da se čulo kako se biju, te da je Maja toliko vrištala da je probudila čitavu zgradu.
Ipak, nakon toga je odlučila da mu da drugu šansu pa su se pomirli, ali ga je ostavila kada ju je u "Zadruzi 5" prevario sa Sandrom Čaprić. Sada je najavila da će ga uništiti zbog veze sa Dalilom, te da im neće dozvoliti da budu srećni i prođu nekažnjeno.

Međutim, sa iznenađenjima produkcije ni tu nije kraj. U toku naredne nedelje očekuje se ulazak još jednog učesnika, bivšeg Dalilinog verenika Mladena Vuletića! Ne sumnja se da će ovo biti jak udarac za starletu iz Bosne, posebno ukoliko kršni Crnogorac donese dokaze koji bi je uništili.

Naime, Mladen Vuletić je nedavno gostujući na "Red televiziji" isričao da su on i Dalila sve vreme u kontaktu, te da se redovno čuju i dopisuju.

- Dalila i ja smo se često čuli preko Instagrama, čestitala mi je kada sam pobedio u "Parovima". Pisala mi je dosta poruka - rekao je on.

Mnogi veruju da će, kada Car sazna za to, napraviti problem svojoj ljubavnici, sa kojom i ovako ima buran odnos i da će oboje poželeti da napuste rijaliti.

Podsetimo, Dalila je i sa Mladenom Vuletićem imala skandaloznu vezu, pa su se često svađali i tukli i to tokom učešća u Parovima. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>