Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Otkrivena pozadina odnosa Cece i Milija!

Otkrivena pozadina odnosa Cece i Milija! Ceca je bila šokirana kada je Mili izjavio da ju je on stvorio, a iako je ostala dosledna i nije želela da odgovara na ovakve provokacije, producent je svoju netrpeljivost počeo da iskazuje kroz takmičenje „Zvezde Granda“, gde je nastavio s peckanjem.

Zvezde Granda: Otkrivena pozadina odnosa Cece i Milija! Screenshoot/Instagram

Sukob između folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i producenta Aleksandra Milića Milija ne jenjava. 


Ovoga puta je folk zvezda rešila da stane na put provokacijama. Na njegovu konstataciju da ju je stvorio, Ceca mu je jasno stavila do znanja gde mu je mesto, a u tizeru za emisiju koja će se emitovati u subotu vidi se kako Ražnatovićeva napušta studio.- Znam ja gde sam pevala i pre tebe, zato prestani da budeš bezobrazan. Stidi se svojih reči, stvorila sam te, nisi imao ni gitaru. Popoviću, evo ti čoveka, pa neka on vodi žiri - rekla je Ceca, a onda je ustala i napustila snimanje.

Uprkos tome što koristi svaku priliku da komunicira s njom u studiju, Ceca je jasno stavila do znanja svima da van Košutnjaka ne želi da joj se Mili obraća.


- Folk zvezda komunicira s producentom samo za vreme snimanja šoua, a kada se kamere ugase, on za nju postaje vazduh. S obzirom na to da su u sudskom procesu, te da Mili koristi svaku priliku da je provocira, Ceca ne želi da joj on bude u blizini van studija, niti da joj se obraća. Ona ne može da prihvati da čovek s kojim je sarađivala dve decenije može da dozvoli sebi da udara na ženu, i to na najniži mogući način, pa je rešila da stavi tačku na njihovu komunikaciju. U studiju "Granda" naravno da će ispoštovati svoj deo ugovora i zarad šou-programa pričati s njim, ali to je sve - rekao je izvor za "Alo".Podsetimo, Ceca je ranije u „Zvezdama Granda“ rekla i da je tužila Milija, ali nije htela da otkrije zašto.

Kako se kasnije saznalo, pevačica je presavila tabak, jer se Mili upisao kao vlasnik svih albuma koje je radio s njom, što znači da samo on dobija novac od emitovanja tih pesama preko svih digitalnih platformi. Nekadašnji saradnici često se sukobljavaju u „Zvezdama Granda", pa je tako Ceca u žaru svađe nedavno rekla Miliju:

- Stvorila sam te, bio si klasičan anonimus!

S druge strane, Mili je tvrdio da je Ceci navodno platio koncert na Ušću.Ceca Ražnatović: Mili me je razočarao kao čovek

Folk zvezda je pre nekoliko dana u intervjuu za jednu emisiju rekla:

- Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala s njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno s Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta - rekla je Ceca u emisiji „Ekskluzivno“.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs


>