Region

Svet

Region

Serija Branilac epizoda 8: Slučaj Točilovac 2. deo! (VIDEO)

Serija "Branilac" epizoda 8. pod nazivom "Slučaj Točilovac 2. deo" biće emitovana u utorak 9. novembra u 21: 50 na RTS-u. Advokat Veljko Guberina ukazuje na ozbiljne propuste istrage koja je pod pritiskom javnosti morala da ukaže na krivca.

Serija Branilac epizoda 8: Slučaj Točilovac 2. deo! (VIDEO) Promo

U predhodnoj epizodi serije "Branilac": U epizodi 7. serije „Branilac“, koja nosi naziv „SLUČAJ TOČILOVAC  1. deo“ vraćamo se u Beograd, i 1966. godinu.
Jedne julske noći, u Beogradu desilo se ubistvo advokata Sotirovskog, dok je njegova supruga Ljubica sa decom bila na moru. Ubistvo uglednog advokata izazvalo je toliko veliku pažnju javnosti, da je policija pod pritiskom morala da pronađe ubicu. 


Odbranu optuženog preuzima advokat Veljko Guberina. Sa razvojem istrage, kao i same odbrane, razotkrivamo sve Ljubicine tajne...Branilac epizoda 8. "Slučaj Točilovac 2. deo":


U osmoj epizodi serije "Branilac", koja nosi naziv "Slučaj Točilovac 2. deo", Ljubinko Točilovac, nakon prvog suđenja na kojem je osuđen na kaznu smrti koja je zamenjena maksimalnom kaznom u trajanju od 20 godina strogog zatvora, napokon odlučuje da se brani.


Advokat Veljko Guberina ukazuje na ozbiljne propuste istrage koja je pod pritiskom javnosti morala da ukaže na krivca.


Ljubica odlazi u Pariz sa dr Borojevićem, uprkos činjenici da je pozvana kao svedok na suđenju Točilovcu.


Da li je slučaj Točilovac, pobeda ili poraz advokata Guberine?


Uloge tumače: Nenad Jezdić, Mladen Sovilj, Jelena Đokić, Nebojša Cile Ilić, Aleksandar Lazić, Mihajlo Laptošević, Ivan Tomašević, Maja Lukić, Petar Ninić, Aleksandar Tadić, Nikola Jezdić...


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>