Zadruga

Parovi

Car ostavio Dalilu! Samnom tako ne može poručio je Filip!

Car ostavio Dalilu Dragojević jer mu se ne sviđa njeno ponašanje. Samnom tako ne može poručio je Filip! Ja sam neko ko je slobodan pa zauzet pa slobodan, mene baš briga...

Car ostavio Dalilu! Samnom tako ne može poručio je Filip! Screenshoot/Youtube






Sinoć je u ''Zadruzi'' bila emisija ''Pitanja gledalaca'' koju je vodio Milan Milošević, a jedno od pitanja bilo je upućeno Filipu Caru.


- Zašto noćas ljubomorišeš Dalili zbog Marka, a ona ostavila muža zbog tebe? - pročitao je Milan.

- Nije to do Marka nego do situacije. Ako ja izađem iz pušione i čekam te, a ti ostaneš sa muškarcima i ja čujem pesmu i ludilo, a ja sedim sam - govorio je Car, a Dalila se pravdala da su Aleks i Matora sedele tada tu.

- Nemoj da pričaš preko mene, to ne možeš tako sa mnom, da li si čula? Ja sam neko ko je slobodan pa zauzet pa slobodan, mene baš briga, a ona neka vidi šta će - nastavio je Car, a onda je Dejan ustao i zapevao iz sveg glasa:

- Nosim tugu ko okove, zar se ovo život zove.

- Da li treba da ja ni sa kim ne progovrim ovde, ni sa jednom muškom osobom? - vikala je Dalila.

- E, tek ćeš ti da vidiš, to je ono što sam ja malo pre pričao. Njemu smeta muški rod, ta situacija a ane Marko. Ja njega razumem, on je dominantan muškarac. Nema on razloga da bude ljubomoran, daleko od toga da nešto treba da mu smeta. Superiorniji je u odnosu na ovu situaciju ovde, možda mu je previše bilo. Možda je previše sebi dozvolila - dodao je Mensur.


- Čekaj ja tebi nešto da kažem, nisam ja ništa sebi previše dozvolila, čuješ li. Nemoj ti mene da prekidaš - urlala je Dalila, pa dodala:

- Evo sad je raskinuo sa mnom, opet sam ostavljena, on meni sve živo zamera.



 




 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>