Region

Svet

Region

Južni vetar 2: Ubrzanje, stže u bioskope od 4. novembra! (VIDEO)

Film “Južni vetar 2: Ubrzanje” stiže u bioskope od 4. novembra 2021. godine, a karte su već u prodaji! Dok čekate premijeru pogledajte novi trejler...

Južni vetar 2: Ubrzanje, stže u bioskope od 4. novembra! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Možete pogledati novi trejler za film “Južni vetar 2: Ubrzanje” dok čekate 4. novembar. Trejler ostavlja bez daha i deluje da će prevazići uspeh prvog dela filma.Pored već dobro poznate glumačke ekipe predvođene Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Predragom Mikijem Manojlovićem i Aleksandrom Berčekom, u “Ubrzanju” nas čeka i povratak Luke Grbića koji tumači lik brata Petra Maraša, kao i mlade britanske zvezde Anastasie Everall. Međunarodnu postavku dopunjavaju i glumci iz Bugarske Marijan Valev i Zahari Baharov.


Petar Maraš je na kraju serije sklopio pakt sa đavolom što sada dolazi na naplatu. Ulozi su veći, opasnost je veća, našem junaku otkucava sat. 


Ovo ubrzanje sugeriše borbu sa vremenom, borbu za plan B, za opstanak, bezbednost porodice – kaže reditelj Miloš Avramović. Za razliku od prvog dela u kojem je scenarista i reditelj preneo svoje iskustvo odrastanja na beogradskim ulicama devedesetih godina, u drugom delu Avramović s već izgrađenim karakterima ide korak dalje i donosi nam još uzbudljivije scene i visoku produkciju koja, pored krimi priče, sadrži elemente „road movie“ žanra i avanture.


U planu su tri sezone serije i tri nastavka filma, u kojima će priča o Petru Marašu doći ko kraja.

Film „Južni vetar 2“ će se u bioskopima širom Srbije naći od 4. novembra 2021. godine.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania


>